Trailer voor slasher film Totally Killer

Prime Video heeft de trailer uitgebracht voor Totally Killer, Blumhouse’s nieuwste horrorkomedie, met in de hoofdrol Kiernan Shipka terwijl ze zich in een Back to the Future-scenario bevindt wanneer ze per ongeluk terug in de tijd gaat nadat ze is aangevallen door een gemaskerde moordenaar.

De video toont Jamie die probeert te voorkomen dat haar moeder wordt vermoord door de Sweet Sixteen Killer door naar 1987 te reizen om de jongere versie van de moordenaar op te sporen. De film zal op 6 oktober exclusief beschikbaar zijn voor streaming op Prime Video.

Totally Killer

Vijfendertig jaar na de schokkende moord op drie tieners keert de beruchte ‘Sweet Sixteen Killer’ op Halloweenavond terug om een ​​vierde slachtoffer op te eisen. De zeventienjarige Jamie negeert de waarschuwing van haar overbezorgde moeder en komt oog in oog te staan ​​met de gemaskerde maniak en reist, op de vlucht voor haar leven, per ongeluk in de tijd naar 1987, het jaar van de oorspronkelijke moorden. Gedwongen om door de onbekende en schandalige cultuur van de jaren tachtig te navigeren, werkt Jamie samen met haar tienermoeder om de moordenaar voor eens en voor altijd uit te schakelen, voordat ze voor altijd in het verleden blijft hangen.

De film heeft rollen voor Kiernan Shipka, Olivia Holt, Charlie Gillespie, Lochlyn Munro, Troy L. Johnson, Liana Liberato, Kelcey Mawema, Stephi Chin-Salvo, Anna Diaz, Ella Choi, Jeremy Monn-Djasgnar, Nathaniel Appiah, Jonathan Potts, Randall Park en Julie Bowen.

Totally Killer wordt geregisseerd door Nahnatchka Khan (Fresh Off the Boat) op basis van een scenario geschreven door David Matalon, Sasha Perl-Raver en Jen D’Angelo. De film is geproduceerd door Jason Blum, Adam Hendricks en Greg Gilreath. Het project is afkomstig van Blumhouse Television.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...