Trailer voor Netflix serie The Fall of The House of Usher

Netflix heeft een nieuwe trailer van The Fall of the House of Usher uitgebracht, waarin een voorproefje wordt gegeven van de laatste Mike Flanagan-serie die voor het platform wordt gemaakt. De serie gaat op donderdag 12 oktober in première. Bekijk hieronder de nieuwe trailer van The Fall of the House of Usher.

Gebaseerd op het klassieke horrorverhaal van Edgar Allan Poe uit 1839, zal de komende horrorserie met acht afleveringen draaien rond Fortunato Pharmaceuticals, een corrupt bedrijf dat eigendom is van de familie Usher. Wanneer een reeks onverklaarbare en wrede sterfgevallen de familie echter begint te achtervolgen, komt hun duistere verleden naar boven, wat leidt tot hun ondergang.

The Fall of The House of Usher

In de horrorserie gebaseerd op het werk van Edgar Allan Poe hebben de meedogenloze broers en zussen Roderick en Madeline Usher, Fortunato Pharmaceuticals uitgebouwd tot een imperium van rijkdom, privileges en macht. Maar geheimen uit het verleden komen aan het licht wanneer de erfgenamen van de Usher-dynastie beginnen te sterven door toedoen van een mysterieuze vrouw uit hun jeugd.

Regisseur en producer Mike Flanagan is geen onbekende in het werken met frequente seriemedewerkers. Naast Carla Gugino (The Haunting of Hill House) en Bruce Greenwood (Doctor Sleep) die een belangrijke rol spelen in de komende serie, zijn er ook rollen voor Annabeth Gish (Midnight Mass), Kate Siegel (Midnight Mass), Rahul Kohli (The Haunting of Bly Manor) en Henry Thomas (Gerald’s Game). De rest van de cast van de show bestaat uit Marry McDonnell, Carl Lumbly en Mark Hamill.

Het drama met acht afleveringen is ook geregisseerd door Michael Fimognari, die samen met Flanagan, Trevor Macy en Emmy Grinwis uitvoerend produceert. Het is nog onbekend of de show trouw zal blijven aan het bronmateriaal, maar met Flanagan aan het roer zal het hoogstwaarschijnlijk een spannende en gemoderniseerde bewerking zijn van het klassieke korte verhaal van Edgar Allan Poe.

The Fall of the House of Usher is vanaf 12 oktober te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...