Trailer voor Somewhere in Queens met Ray Romano & Laurie Metcalf

Roadside Flix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Somewhere in Queens, Ray Romano’s aanstaande speelfilmdebuut. Romano speelt een vader die zijn tienerzoon probeert te helpen een basketbalbeurs te krijgen. Het comedy-drama komt op 21 april in de bioscoop.

De video ziet Romano en Laurie Metcalf als een getrouwd stel uit Queens. Ze hebben een zoon genaamd Sticks, die erg getalenteerd is in basketballen. Als Sticks de kans krijgt om gescout te worden voor een basketbalbeurs, zal zijn vader er alles aan doen om Sticks naar een betere toekomst te leiden.

Somewhere in Queens

Leo Russo (Romano) leidt een eenvoudig leven in Queens, New York met zijn vrouw Angela (Metcalf), hun verlegen maar getalenteerde zoon “Sticks” (Ward), en Leo’s hechte netwerk van Italiaans-Amerikaanse familieleden en buurtvrienden. Leo werkt samen met zijn vader (Lo Bianco) en jongere broer (Maniscalco) in het familiebouwbedrijf en leeft elke week voor de basketbalwedstrijden van Sticks op de middelbare school. Wanneer de laatstejaars van de middelbare school een verrassende en levensveranderende kans krijgt om basketbal te spelen op de universiteit, grijpt Leo de kans aan om een ​​plan voor zijn toekomst te bedenken, weg van het familiebouwbedrijf. Maar wanneer plotseling liefdesverdriet Sticks dreigt te laten ontsporen, gaat Leo tot het uiterste om zijn zoon op dit nieuwe pad te houden.

Somewhere in Queens is geregisseerd en geproduceerd door Romano op basis van een scenario dat hij samen met Mark Stegemann schreef. De film heeft ook rollen voor Jacob Ward, Sadie Stanley, Jennifer Esposito, Jon Manfrelloti, Sebastian Maniscalco, Tony Lo Bianco, Erik Griffin, June Gable, Dierdre Friel.

De film is geproduceerd door Stegemann, Albert Beger, Ally Romano en Ron Yerxa, met uitvoerend producenten van Amy Greene en Chris Stinson. Het is afkomstig van Roadside Attractions en Lionsgate.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...