Trailer voor spin-off film Bird Box Barcelona

Netflix heeft eindelijk de volledige trailer uitgebracht voor Bird Box Barcelona, de aanstaande Spaanse spin-off van de gelijknamige horrorthriller uit 2018. De film gaat op 14 juli in première.

De video begint met een groep overlevenden die zich een weg baant door de post-apocalyptische ruïnes van Barcelona, ​​terwijl ze wegrennen van de onzichtbare wezens die blijven jagen op de angsten van mensen. Het introduceert ook een veel gevaarlijkere dreiging in de vorm van een groep mensen zonder blinddoeken die tot doel heeft iedereen hun huidige realiteit te laten accepteren.

Bekijk de trailer hieronder.

Bird Box Barcelona trailer

Nadat een mysterieuze kracht de wereldbevolking heeft gedecimeerd door ervoor te zorgen dat iedereen die het ziet zich van het leven berooft, moeten Sebastian en zijn jonge dochter Anna hun eigen overlevingsreis door de desolate straten van Barcelona navigeren. Maar terwijl ze een ongemakkelijke alliantie vormen met andere overlevenden en hun weg vinden naar een veilige haven, groeit er een dreiging die sinister is dan de onzichtbare wezens.

Bird Box Barcelona is een spin-off van Susanne Biers psychologische horrorfilm Bird Box uit 2018 met Sandra Bullock en Trevante Rhodes in de hoofdrollen. In de originele film speelt Bullock een vrouw die zichzelf en twee kinderen probeert te beschermen in een wereld waarin entiteiten zijn aangekomen die ervoor zorgen dat mensen die naar hen kijken onmiddellijk gek worden en zelfmoord plegen. Die film was een enorme hit voor Netflix, waarbij het een wereldwijd publiek trok van meer dan 45 miljoen volgens de streamer zelf.

De film Barcelona is geregisseerd en geschreven door Álex Pastor en David Pastor. De producenten zijn Dylan Clark, Chris Morgan, Núria Valls, Adrián Guerra, Josh Malerman en Ryan Lewis.

De cast bestaat uit namen als Mario Casas, Georgina Campbell, Alejandra Howard, Naila Schuberth, Diego Calva, Patrick Criado, Lola Dueñas, Gonzalo De Castro, Michelle Jenner en Leonardo Sbaraglia.

Bird Box Barcelona is vanaf 14 juli 2023 wereldwijd te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...