De nieuwe Superman en Lois Lane zijn gecast voor Superman: Legacy

DC Studios heeft een nieuwe Clark Kent en Lois Lane gecast. David Corenswet en Rachel Brosnahan zullen de felbegeerde rollen spelen in James Gunn‘s Superman: Legacy.

De nieuwste versie van de iconische stripheld zal grotendeels een verhaal over de werkplek zijn, zei Gunn toen hij en mede-DC-steward Peter Safran in januari hun plannen uiteenzetten. Corenswet, die doorbrak in Ryan Murphy’s Netflix-serie Hollywood, gaat welpverslaggever Kent spelen bij de fictieve krant The Daily Planet. Brosnahan zal zijn collega en co-leider zijn.

Gunn regisseert het project vanuit zijn eigen scenario, gebaseerd op het personage gecreëerd door Jerry Siegel en Joe Shuster. Het project staat gepland voor release op 11 juli 2025.

Superman: Legacy

Corenswet was eerder te zien in series als Hollywood, The Politician en Lady in the Lake. Brosnahan won een Emmy voor haar rol in The Marvelous Mrs. Maisel en brak eerder door met haar rol in House of Cards. Corenswet is de vierde acteur die Superman in een film gaat spelen. Christopher Reeve speelde de rol tussen 1978 en 1987 in vier speelfilms. Brandon Routh was te zien in Superman ReturnsHenry Cavill was te zien in de rol in de films Man of SteelBatman vs. Superman: Dawn of Justice en Justice League. Ook had hij een kleine bijrol in Black Adam.

Safran zei eerder:

“It focuses on Superman balancing his Kryptonian heritage with his human upbringing. He is the embodiment of truth, justice and the American way. He is kindness in a world that thinks of kindness as old-fashioned.”

Superman: Legacy moet in de zomer van 2025 te zien is in de bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...