Trailer voor Star Trek: Picard seizoen 3

Paramount+ heeft de laatste trailer en poster vrijgegeven voor Star Trek: Picard seizoen 3. Het laatste seizoen van de reeks zal vanaf 16 februari te zien zijn.

De nieuwe trailer onthult enkele castingtoevoegingen, waaronder Todd Stashwick als de kapitein van de U.S.S. Titan, en Ed Speleers die een officier speelt die naast Beverly Crusher werkt en medische inspanningen levert op werelden die Starfleet is vergeten.

Star Trek: Picard seizoen 3

Picard vertelt het volgende deel van het leven van Picard, dat plaatsvindt na Star Trek: Next Generation. Picard leidde een missie die de Romulanen van Romulus moest redden. Er vond echter een tragedie plaats, waardoor hij stopte bij Starfleet en zich terugtrok in zijn wijngaard. Nu voeren de Romulanen experimenten uit op mensen die een Borg zijn geweest. Een van die mensen is Dahj. Ze ontsnapt en komt in contact met Picard.

De cast bestaat uit Patrick Stewart als Jean Luc Picard, Alison Pill als Agnes Jurati, Isa Briones als Soji Asha, Evan Evagora als Elnor, Raffi Musiker als Michelle Hurd. Daarnaast zijn er rollen voor Santiago Cabrera Rios, Jeri Ryan, Orla Brady, Brent Spiner, Whoopi Golberg, John De Lancie, LeVar Burton.

Star Trek: Picard is gemaakt door Akiva Goldsman, Michael Chabon, Kirsten Beyer en Alex Kurtzman voor de streamingdienst CBS All Access (later omgedoopt tot Paramount+). Het is de achtste Star Trek-serie en debuteerde in 2020 als onderdeel van Kurtzman’s uitgebreide Star Trek Universe.

Star Trek: Picard seizoen 3 is te zien vanaf 16 februari 2023. De eerste twee seizoenen van Star Trek: Picard zijn nu te zien op Prime Video Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...