Komt er een La Chica de Nieve seizoen 2?

Komt er een La Chica de Nieve seizoen 2? Met deze serie heeft Netflix een nieuwe Spaanse hitserie te pakken. Maar komt er ook een vervolg?

Helaas hebben we slecht nieuws voor fans van de reeks. Ondanks de serie een hit is voor Netflix, lijkt een tweede seizoen onwaarschijnlijk. De streamer heeft de serie namelijk uitgebracht als een miniserie, wat inhoudt dat het waarschijnlijk bij één seizoen zal blijven. Het komt maar zelden voor dat een miniserie alsnog wordt verlengd met een tweede seizoen. Omdat de serie echter gebaseerd is op een boeken trilogie, is er wel nog een kleine mogelijkheid dat er nog nieuwe seizoenen aangekondigd worden.

Het eerste seizoen is gebaseerd op het boek La chica de Nieve van Javier Castillo. Het tweede boek genaamd The Game of the Soul draait om het verhaal van Miren. Het derde boek in de reeks moet nog worden uitgebracht. We houden je via deze pagina op de hoogte!

La Chica de Nieve seizoen 2

Malaga, 6 januari 2010. De parade van drie koningen, het meest magische moment van het jaar, verandert voor de familie Martín in een nachtmerrie wanneer hun dochter Amaya in de menigte verdwijnt. Miren, een journalist in opleiding, begint parallel aan dat van rechercheur Millán een onderzoek dat aspecten van haar verleden zal doen ontwaken die ze graag had willen vergeten. Met de hulp van haar collega-journalist Eduardo stopt Miren niet voordat ze het meisje heeft gevonden. Waar is Amaya Martín?

Jesús Mesas en Javier Andrés Roig schreven het script van de serie, terwijl David Ulloa en Laura Alvea tekenden voor de regie. Deze serie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Javier Castillo uit 2020. De serie is geproduceerd door Atípica Films.

In deze serie spelen onder andere Milena Smit, Jose Coronado, Aixa Villagrán, Tristán Ulloa, Cecilia Freire, Cristian López. Loreto Mauleón, Julián Villagrán, Raúl Prieto.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...