Trailer voor The Crow remake met Bill Skarsgård

Lionsgate heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de remake The Crow, de nieuwe bovennatuurlijke superheldenfilm met Bill Skarsgård als Eric Draven. Bekijk de trailer hieronder.The Crow remake

The Crow remake trailer

Soulmates Eric Draven (Skarsgård) en Shelly Webster (FKA twigs) worden op brute wijze vermoord wanneer de demonen uit haar duistere verleden hen inhalen. Gezien de kans om zijn ware liefde te redden door zichzelf op te offeren, gaat Eric op zoek naar genadeloze wraak op hun moordenaars, waarbij hij de werelden van de levenden en de doden doorkruist om de verkeerde dingen recht te zetten.

Naast Bill Skarsgård zijn er in The Crow ook rollen voor FKA Twigs, Isabella Wei, Danny Huston, Laura Birn, Sami Bouajila, en Jordan Bolger.

The Crow wordt geregisseerd door Rupert Sanders, die eerder Snow White and the Huntsman uit 2012 en Ghost in the Shell uit 2017 maakte. Het script is geschreven door Zach Baylin en Will Schneider, terwijl Edward R. Pressman, Samuel Hadida, Victor Hadida, Molly Hassell en John Jencks als producenten dienen.

De remake wordt het vijfde deel in de The Crow-franchise, die in 1994 begon met de film met Brandon Lee in de hoofdrol, geregisseerd door Alex Proyas. Het werd gevolgd door The Crow: City of Angels uit 1996, The Crow: Salvation uit 2000 en The Crow: Wicked Prayer uit 2005, waarbij de laatste van de twee direct-to-video-releases was. Er was ook een televisieserie, The Crow: Stairway to Heaven, die werd uitgezonden van 1998 tot 1999.

De nieuwe remake, die gebaseerd is op de gelimiteerde stripreeks van James O’Barr uit 1989, kent een moeizame productie. Aanvankelijk werd aangekondigd dat er meer dan tien jaar geleden een remake van The Crow in de maak was, en sindsdien hebben veel regisseurs en schrijvers zich bij het project aangemeld en vervolgens uit het project gestapt. Voorafgaand aan de casting van Skarsgård waren ook een aantal acteurs verbonden om Eric Draven te spelen, waaronder Bradley Cooper, Jason Momoa, Jack Huston en Luke Evans.

The Crow remake verschijnt op 5 juni 2024 in de Nederlandse bioscopen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...