Trailer voor The End We Start From met Jodie Comer

De trailer voor het komende apocalyptische drama The End We Start From is uitgebracht, met in de hoofdrol Jodie Comer. De film zal op 8 december in de bioscopen in New York en Los Angeles verschijnen. Dit zal worden gevolgd door de brede release op 19 januari 2024.

In de video is Comer te zien als een vrouw die onlangs is bevallen tijdens een milieucrisis. Ze moet omgaan met de uitdagingen van het moederschap, terwijl ze probeert terug naar huis te komen via een overstroomd Londen. Het toont ook een eerste glimp van het naamloze personage van Benedict Cumberbatch.

Bekijk hieronder de trailer van The End We Start From.

The End We Start From

Een nieuwe moeder, haar partner (Joel Fry) en hun kind worden gedwongen Londen te verlaten door cataclysmische overstromingen en begeven zich naar het huis van zijn ouders op het platteland, maar ontdekken dat de situatie ook daar steeds wanhopiger wordt.

The End We Start From wordt beschreven als een waarschuwend verhaal en wordt geregisseerd door Mahalia Bello op basis van een scenario van Alice Birch. De hoofdrollen worden gepeeld door Jodie Comer, Benedict Cumberbatch, Joel Fry, Katherine Waterston, Gina McKee, Nina Sosanya en Mark Strong. Cumberbatch fungeert ook als uitvoerend producent, samen met Comer en Strong.

Het wordt geproduceerd door Leah Clarke, Adam Ackland, Liza Marshall, Sophie Hunter en Amy Jackson. Uitvoerende producenten zijn Eva Yates, Claudia Yusef, Sébastien Raybaud, Pieter Engels, Fani Ntavelou, Kate Maxwell, David Caplan, Jason Cloth en Lizze Francke.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...