True Detective: Night Country vanaf 15 januari op HBO Max Nederland

De HBO Original-serie True Detective: Night Country is vanaf 15 januari te zien op HBO Max Nederland. Bekijk de trailer hieronder.

Issa López (Tigers Are Not Afraid) schreef Night Country, met in de hoofdrollen Jodie Foster en Kali Reis. Bekijk hieronder een eerste afbeelding van HBO, waarin Foster en Reis worden voorgesteld.

HBO Max

True Detective: Night Country op HBO Max Nederland 

Tijdens een lange winternacht in Ennis, Alaska, verdwijnen de acht mannen die het Tsalal Arctic Research Station bedienen spoorloos. Om de zaak op te lossen, moeten rechercheurs Liz Danvers (Foster) en Evangeline Navarro (Reis) de duisternis die ze in zich dragen onder ogen zien en graven in de spookachtige waarheden die verborgen zijn onder het eeuwige ijs.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jodie FosterKali Reis, John Hawkes (Deadwood, Winter’s Bone), Christopher Eccleston (The Leftovers), Fiona Shaw (Killing Eve), Finn Bennett (Domina) en Anna Lambe (Three Pines).

True Detective is een anthologie serie gemaakt en geschreven door Nic Pizzolatto. Het ging in 2014 in première op HBO, waarbij het eerste seizoen werd gevolgd door het tweede en derde seizoen dat niet helemaal dezelfde bijval kreeg als dat eerste seizoen.

Dit wordt het eerste seizoen van de serie zonder maker Nic Pizzolatto. Matthew McConaughey en Woody Harrelson keren terug als uitvoerende producenten, terwijl Foster ook uitvoerend produceert.

De HBO Original-serie True Detective: Night Country is vanaf 15 januari te zien op HBO Max Nederland.

Afbeelding via HBO

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: