Trailer voor The Flash seizoen 9

The CW heeft een trailer en poster onthuld voor The Flash seizoen 9, het aankomende laatste seizoen met 13 afleveringen van de langlopende superheldenserie. De serie keert terug op woensdag 8 februari 2023.

De trailer van The Flash seizoen 9 geeft ons een voorproefje van Grant Gustins laatste uitstapje als de speedster. De video toont ook enkele van de krachtige nieuwe vijanden die de nalatenschap van Barry Allen zullen bedreigen.

Bekijk hieronder de trailer van The Flash seizoen 9.

The Flash seizoen 9

The Flash seizoen 9 trailer

Na het voor eens en altijd verslaan van de Reverse Flash, begint het negende seizoen een week na hun epische strijd. Barry Allen en Iris West-Allen maken opnieuw verbinding en groeien naar elkaar toe. Maar wanneer een dodelijke groep Rogues Central City binnenvalt onder leiding van een krachtige nieuwe dreiging moet The Flash en zijn team — Caitlin Snow, Meta-Empath Cecile Horton, de door licht aangedreven meta Allegra Garcia, briljante tech-nerd Chester P. Runk en gereformeerde cryogene dief Mark Blaine – opnieuw onmogelijke kansen trotseren om de dag te redden. Maar terwijl The Rogues worden verslagen, staat een dodelijke nieuwe tegenstander op om de heldhaftige erfenis van Barry Allen uit te dagen. En in hun grootste gevecht tot nu toe zullen Barry en Team Flash tot het uiterste worden gedreven om Central City nog een laatste keer te redden.

De serie heeft rollen voor Grant Gustin, Danielle Panabaker, Danielle Nicolet, Kayla Compton, Brandon McKnight, Jon Cor, Jesse L. Martin en Richard Harman. Seizoen 9 zal ook gastrollen hebben voor Javicia Leslie en Nicole Maine.

Gebaseerd op de personages uit DC Comics, is The Flash van Bonanza Productions Inc. in samenwerking met Berlanti Productions en Warner Bros. Television, met uitvoerende producenten Greg Berlanti, Sarah Schechter en Todd Helbing.

The Flash seizoen 9 is vanaf woensdag 8 februari 2023 te zien op The CW.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...