The Santa Clauses seizoen 2 aangekondigd!

Disney Plus besloot vlak voor de feestdagen The Santa Clauses seizoen 2 aan te kondigen. Het nieuws kwam op dezelfde dag dat de eerste seizoensfinale op de streamer verscheen, waarmee de serie met zes afleveringen werd afgerond. Ayo Davis, president van Disney Branded Television, vertelde:

“This franchise has had a lasting impact for so many families, truly becoming part of their annual holiday traditions. Bringing it back as a series has been a true gift, and I’m grateful to our producing partners at 20th Television and, of course, Tim Allen and team, that we have yet another reason to celebrate this holiday season.”

Tim Allen stapt weer in de slee om de touwtjes in handen te nemen als uitvoerend producent van het tweede seizoen, terwijl hij ook de rol van Santa Claus, ook bekend als Scott Calvin, opnieuw speelt. Andere rollen zijn er voor Elizabeth Mitchell, Austin Kane, Elizabeth Allen-Dick, Matilda Lawler, Devin Bright, Rupali Redd, David Krumholtz, Kal Penn.

The Santa Clauses seizoen 2

In de Disney Plus serie staat Scott Calvin op de rand van zijn 65e verjaardag en realiseert hij zich dat hij niet voor altijd de kerstman kan zijn. Hij begint de controle te verliezen in zijn taken als Kerstman, en nog belangrijker, hij heeft een gezin dat zou kunnen profiteren van een leven in de normale wereld, vooral zijn twee kinderen die op de Pool zijn opgegroeid. Met veel elfen, kinderen en familie om te behagen, gaat Scott op zoek naar een geschikte vervangende kerstman terwijl hij zijn gezin voorbereidt op een nieuw avontuur in een leven ten zuiden van de pool.

The Santa Clause is een franchise die bestaat uit drie bioscoopfilms met Tim Allen in de hoofdrol, en de serie voor Disney Plus. Gebaseerd op een origineel verhaal van Leo Benvenuti en Steve Rudnick, draait het plot om de transformatie van Scott Calvin in de kerstman en zijn avonturen daarna.

Allen speelde Santa/Scott Calvin voor het eerst in de film The Santa Clause uit 1994. Mitchell wordt geïntroduceerd als Carol in het vervolg The Santa Clause 2 uit 2002, wanneer het personage van Allen een mevrouw Claus moet vinden om de kerstman te blijven. De serie dient als voortzetting en vervolg op The Santa Clause 3: The Escape Clause uit 2006.

Wanneer de opnames starten van The Santa Clauses seizoen 2, is nu nog niet bekend.

Afbeelding via Disney

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...