Trailer voor The Greatest Hits met Lucy Boynton & David Corenswet

Searchlight Pictures heeft de trailer vrijgegeven voor de film The Greatest Hits, de komende sciencefiction romcom met Lucy Boynton en David Corenswet. De film zal op 5 april in geselecteerde bioscopen verschijnen, gevolgd door zijn streamingdebuut op Hulu op 12 april. In Nederland zal de film verschijnen op Disney Plus.

Bekijk hieronder de trailer van The Greatest Hits.

The Greatest Hits

In de film ontdekt Harriet dat kunst het leven imiteert als ze ontdekt dat bepaalde liedjes haar letterlijk terug in de tijd kunnen brengen. Terwijl ze het verleden herbeleeft via romantische herinneringen aan haar ex-vriend, komt haar tijdreizen in botsing met een ontluikende nieuwe liefdesbelang in het heden. Terwijl ze haar reis door de hypnotiserende verbinding tussen muziek en herinnering maakt, vraagt ​​ze zich af: zelfs als ze het verleden zou kunnen veranderen, zou ze dat dan doen?

The Greatest Hits is geschreven en geregisseerd door Ned Benson. Dit markeert zijn eerste speelfilmproject na The Disappearance of Eleanor Rigby uit 2010. Lucy Boynton en David Corenswet worden in de film bijgestaan ​​door Justin H. Min (The Umbrella Academy), Austin Crute (Booksmart) en Jackson Kelly. Het wordt geproduceerd door Benson, Michael London, Shannon Gaulding, Stephanie Davis en Cassandra Kulukundis.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...