Trailer voor The Last Voyage of the Demeter

Universal Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor The Last Voyage of the Demeter, een film gebaseerd op een enkel huiveringwekkend hoofdstuk uit Bram Stokers klassieke roman Dracula. De film moet in augustus in de bioscoop verschijnen. Bekijk de trailer en poster hieronder.

The Last Voyage of the Demeter

The Last Voyage of the Demeter

Gebaseerd op een enkel huiveringwekkend hoofdstuk uit Bram Stokers klassieke roman Dracula, vertelt The Last Voyage of the Demeter het angstaanjagende verhaal van het koopvaardijschip Demeter, dat was gecharterd om privévracht – vijftig ongemarkeerde houten kisten – van Carpathia naar Londen te vervoeren.

Vreemde gebeurtenissen overkomen de gedoemde bemanning terwijl ze proberen de oceaanreis te overleven, elke nacht achtervolgd door een genadeloze aanwezigheid aan boord van het schip. Wanneer de Demeter eindelijk voor de kust van Engeland aankomt, is het een verkoold, vervallen wrak. Van de bemanning is geen spoor.

De film heeft rollen voor Corey Hawkins (In the Heights, Straight Outta Compton) als Clemens, een dokter die zich bij de Demeter-crew voegt, Aisling Franciosi (Game of Thrones, The Nightingale) als een onwetende verstekeling, Liam Cunningham (Game of Thrones, Clash of the Titans) als de kapitein van het schip en David Dastmalchian (Dune, de Ant-Man-franchise) als de eerste stuurman van de Demeter. De film heeft ook rollen voor Jon Jon Briones (Ratched, American Horror Story), Stefan Kapicic (Deadpool-films, Better Call Saul), Nikolai Nikolaeff (Stranger Things, Bruised) en Javier Botet (It-films, Mama).

The Last Voyage of the Demeter, van DreamWorks Pictures en de producenten van Zodiac en Black Swan, is geregisseerd door de Noorse horrorvirtuoos André Øvredal (Scary Stories To Tell in the Dark, Trollhunter), naar een script van Bragi F. Schut (Escape Room), Stefan Ruzowitzky (The Counterfeiters) en Zak Olkewicz (Bullet Train), gebaseerd op het hoofdstuk “The Captain’s Log” van Bram Stoker’s Dracula.

De film is geproduceerd door Brad Fischer en door Oscar®-genomineerde producenten Mike Medavoy en Arnold Messer voor Phoenix Pictures en is uitvoerend geproduceerd door Matthew Hirsch.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...