Trailer voor The Summer I Turned Pretty seizoen 2

Amazon Studios heeft de teaser trailer uitgebracht van The Summer I Turned Pretty seizoen 2, de aanstaande terugkeer van het romantische coming-of-age-drama. De volgende aflevering is beschikbaar voor streaming op vrijdag 14 juli met de eerste drie afleveringen, exclusief op Prime Video.

De video geeft fans een glimp van wat ze kunnen verwachten in het langverwachte volgende seizoen, dat gebaseerd zal zijn op de roman It’s Not Summer Without You van bedenker Jenny Han. Het geeft ook een voorproefje van de ontluikende relatie van Belly en Conrad.

Bekijk hieronder de teaser van The Summer I Turned Pretty seizoen 2.

The Summer I Turned Pretty seizoen 2

The Summer I Turned Pretty is uitvoerend geproduceerd door showrunners Han en Sarah Kucserka. De adaptatie heeft rollen voor Lola Tung, Christopher Briney, Gavin Casalegno, Sean Kaufman, Rain Spencer, David Iacono, Jackie Chung en Rachel Blanchard. Seizoen 2 introduceert ook Elsie Fisher en Kyra Sedgwick in terugkerende rollen.

In seizoen 2 telde Belly de dagen af ​​tot ze terug kon keren naar Cousins ​​Beach, maar nu Conrad en Jeremiah vechten om haar hart en de terugkeer van Susannah’s kanker, weet ze niet zeker of de zomer ooit nog hetzelfde zal zijn. Wanneer een onverwachte bezoeker de toekomst van Susannah’s geliefde huis bedreigt, moet Belly de bende bijeenroepen om samen te komen – en voor eens en voor altijd te beslissen waar haar hart ligt.

Uitvoerende producenten zijn Karen Rosenfelt, Gabrielle Stanton, Hope Hartman, Mads Hansen en Paul Lee. De serie is een coproductie van Amazon Studios en wiip.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: