Trailer voor The Summer I Turned Pretty seizoen 2

Amazon Studios heeft de teaser trailer uitgebracht van The Summer I Turned Pretty seizoen 2, de aanstaande terugkeer van het romantische coming-of-age-drama. De volgende aflevering is beschikbaar voor streaming op vrijdag 14 juli met de eerste drie afleveringen, exclusief op Prime Video.

De video geeft fans een glimp van wat ze kunnen verwachten in het langverwachte volgende seizoen, dat gebaseerd zal zijn op de roman It’s Not Summer Without You van bedenker Jenny Han. Het geeft ook een voorproefje van de ontluikende relatie van Belly en Conrad.

Bekijk hieronder de teaser van The Summer I Turned Pretty seizoen 2.

The Summer I Turned Pretty seizoen 2

The Summer I Turned Pretty is uitvoerend geproduceerd door showrunners Han en Sarah Kucserka. De adaptatie heeft rollen voor Lola Tung, Christopher Briney, Gavin Casalegno, Sean Kaufman, Rain Spencer, David Iacono, Jackie Chung en Rachel Blanchard. Seizoen 2 introduceert ook Elsie Fisher en Kyra Sedgwick in terugkerende rollen.

Isabel – “Belly” voor haar dierbaren – bereidt zich voor om de zomer van haar 16e verjaardag precies door te brengen zoals ze de laatste 15 heeft gedaan: op Cousins ​​Beach met haar moeder Laurel, haar grote broer Steven, haar moeders beste vriendin Susannah en Susannah’s knappe tienerzonen Conrad en Jeremiah. Het strandhuis van Susannah is een heilige plek voor Belly, die het meer als een thuis beschouwd dan zelfs haar letterlijke thuis, niet in de laatste plaats omdat er nooit iets lijkt te veranderen. Maar dit jaar is er iets anders. Het verlegen kleine meisje is inmiddels uitgegroeid tot een vrouw en ze staat op het punt om allerlei volwassen dingen te gaan ontdekken.

In seizoen 2 telde Belly de dagen af ​​tot ze terug kon keren naar Cousins ​​Beach, maar nu Conrad en Jeremiah vechten om haar hart en de terugkeer van Susannah’s kanker, weet ze niet zeker of de zomer ooit nog hetzelfde zal zijn. Wanneer een onverwachte bezoeker de toekomst van Susannah’s geliefde huis bedreigt, moet Belly de bende bijeenroepen om samen te komen – en voor eens en voor altijd te beslissen waar haar hart ligt.

Uitvoerende producenten zijn Karen Rosenfelt, Gabrielle Stanton, Hope Hartman, Mads Hansen en Paul Lee. De serie is een coproductie van Amazon Studios en wiip.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...