Trailer voor tienerkomedie Bottoms

Orion Pictures heeft de officiële trailer uitgebracht voor Bottoms, de aanstaande tienerkomedie met in de hoofdrollen Rachel Sennott en Ayo Edebiri.

De film moet op 25 augustus in de Amerikaanse bioscopen verschijnen. Bekijk de Bottoms trailer hieronder.

Bottoms trailer

Bottoms trailer

De verfrissend unieke ordinaire komedie concentreert zich op de twee meisjes PJ en Josie, die een vechtclub beginnen als een manier om hun maagdelijkheid te verliezen aan cheerleaders. Hun bizarre plan werkt. De vechtclub krijgt grip en al snel slaan de populairste meisjes op school elkaar in elkaar uit naam van zelfverdediging. Maar PJ en Josie bevinden zich hier tot over hun oren in en hebben een uitweg nodig voordat hun plan wordt onthuld.

Bottoms is geregisseerd door Emma Seligman op basis van een scenario dat ze samen met Sennott schreef. Ze werkten eerder samen aan Seligmans regiedebuut Shiva Baby uit 2020.

De film heeft rollen voor Rachel Sennott, Ayo Edebiri, Havana Rose Liu, Kaia Gerber, Nicholas Galitzine, Dagmara Dominczyk en Marshawn Lynch.

De film met een R-rating is geproduceerd door Elizabeth Banks, Max Handelman en Alison Small, met Ted Deiker als uitvoerend producent. Het zal ook muziek bevatten van Charli XCX en Leo Birenberg.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...