Wanneer verschijnt The Lincoln Lawyer seizoen 2 op Netflix?

The Lincoln Lawyer seizoen 2 laat niet lang meer op zich wachten. Het seizoen is wel in twee delen geknipt.

The Lincoln Lawyer was een van de grote nieuwe Netflix series van 2022 en kreeg al snel een verlenging voor een seizoen 2.

Nu heeft Netflix de releasedatum bekendgemaakt voor het tweede seizoen. Deel 1 gaat in première op 6 juli 2023 en deel 2 gaat in première op 3 augustus 2023. Net als het eerste seizoen, zal seizoen 2 van de serie ook 10 afleveringen lang zijn. Deze keer zal het gebaseerd zijn op Connelly’s boek The Fifth Witness.

Het eerste seizoen werd op 13 mei 2022 wereldwijd op Netflix uitgebracht. Het kwam slechts 18 maanden nadat de show door Netflix was opgehaald, nadat het aanvankelijk in ontwikkeling was bij ViacomCBS (nu Paramount), die uiteindelijk de reeks doorgaf. Ted Humphrey is de showrunner van de serie, met David E. Kelley als maker.

The Lincoln Lawyer seizoen 2

The Lincoln Lawyer seizoen 2

Als zijn voormalige wetspartner wordt vermoord, moet Mickey Haller het bedrijf overnemen, inclusief een spraakmakend moordproces. Met de grootste zaak die hij ooit heeft moeten aanpakken vanaf de achterbank van zijn Lincoln Town Car, ontdekt Mickey dat er misschien meer op het spel staat dan hij dacht.

Het eerste seizoen van The Lincoln Lawyer is gebaseerd op het tweede boek van de serie, The Brass Verdict.

In de serie zijn er rollen voor Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Becki Newton, Jazz Raycole, Angus Sampson, Ntare Guma Mbaho Mwine, Christopher Gorham, Krista Warner, Michael Graziadei en Jamie McShane.

De serie is gemaakt, geschreven en geproduceerd door David E. Kelly (Big Little Lies, Mr. Mercedes), met Ted Humphrey als showrunner. Uitvoerende producenten zijn Ted Humphrey, Michael Connelly en Ross Fineman.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...