Trailer voor Virgin River seizoen 5 deel 1

Netflix heeft een nieuwe Virgin River seizoen 5 deel 1 trailer uitgebracht voor de komende reeks afleveringen van de romantische dramaserie.

In de trailer zien we hoe Mel en Jack zich voorbereiden om een ​​baby te verwelkomen. Het toont ook de stad Virgin River die wordt overspoeld door een enorme brand en de gevolgen van zo’n ramp. Seizoen 5 deel 1 van Virgin River verschijnt op 7 september op Netflix.

Bekijk hieronder de trailer van Virgin River Seizoen 5 Deel 1 op YouTube.

Virgin River seizoen 5 deel 1 trailer

Seizoen vijf van Virgin River bevat verrassende nieuwe relaties, een schokkende relatiebreuk, een moeilijke rechtszaak, een hartverscheurend afscheid en een bosbrand die de stad bedreigt, waardoor sommige mensen van Virgin River bij elkaar komen en anderen uit elkaar worden gerukt. Problemen met het moederschap dwingen Mel om een ​​belangrijke beslissing te nemen over haar toekomst in de kliniek, terwijl haar zwangerschap onverwachts een emotionele band met haar verleden oproept.

Om zichzelf verder te bewijzen aan Mel, gaat Jack een aantal langverwachte confrontaties aan – met zijn eigen demonen, en natuurlijk Charmaine. En terwijl de respectievelijke beperkingen van Doc en Hope hun identiteit in twijfel trekken, moeten de dokter en de burgemeester troost vinden in hun gemeenschap, in hun jonge nieuwe gezin en in elkaar.

De cast bestaat uit namen als Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Tim Matheson, Annette O’Toole, Benjamin Hollingsworth, Lauren Hammersley, Grayson Gurnsey, Sarah Dugdale, Zibby Allen, Marco Grazzini.

Virgin River is gebaseerd op de boeken van Robyn Carr met dezelfde titel. In totaal zijn er ruim twintig boeken geschreven door Carr, waardoor de romantische dramaserie heel wat seizoenen vooruit zou kunnen.

Sue Tenney bewerkte Virgin Rivervoor televisie en was de eerste vier seizoenen showrunner. Patrick Sean Smith voegde zich bij de serie als showrunner en uitvoerend producent voor seizoen 5. Roma Roth, Jocelyn Freid en Christopher E. Perry zijn ook uitvoerend producenten. Carr executive produceerde seizoen 1. Amy Palmer Robertson, Debra Fordham en Lisa Marie Petersen hebben gediend als co-executive producers, met Ian Hay als producer en Sally Dixon als coproducent. De serie wordt geproduceerd door Reel World Management.

Virgin River seizoen 5 deel 1 is vanaf 7 september 2023 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...