Trailer voor Women Talking

MGM heeft een gloednieuwe trailer uitgebracht voor Women Talking, de aanstaande verfilming van de roman van Miriam Toews uit 2018, die losjes is geïnspireerd op gebeurtenissen uit het echte leven. De film moet vanaf 16 februari 2023 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

De video belicht de veelgeprezen cast van bekroonde actrices, waaronder Claire Foy en Frances McDormand. Het geeft een voorproefje van het verhaal van de film, waarin vrouwen worden gevolgd die in een geïsoleerde religieuze gemeenschap leven terwijl ze worden geconfronteerd met de jaren van stilte, geweld en misbruik die ze hebben geleden door de mannen in hun gemeenschap.

Bekijk hieronder de officiële trailer van Women Talking.

Women Talking

Vrouwen in een geïsoleerde religieuze kolonie worstelen om zich te verzoenen met hun geloof na een reeks aanrandingen.

Women Talking is geschreven en geregisseerd door Sarah Polley, die momenteel is genomineerd voor een Golden Globe voor Beste Scenario. De film heeft rollen voor Rooney Mara, Jessie Buckley, Claire Foy, Judith Ivey en Sheila McCarthy. Extra cast bestaat uit Ben Whishaw en Oscarwinnaar Frances McDormand, die ook als producer fungeert.

De film is geproduceerd door Dede Gardner en Jeremy Kleiner, met Brad Pitt, Lyn Lucibello Brancatella en Emily Jade Foley als uitvoerende producenten. Het is afkomstig van Plan B Entertainment, Orion Pictures en Hear/Say Productions.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...