Strange World vanaf 23 december op Disney Plus Nederland

Bereid je voor op een reis die je nooit meer zal vergeten! Stream Disney’s Strange World vanaf 23 december op Disney Plus Nederland. Bekijk hieronder alvast een trailer.

De film speelt zich af in Avalonia en volgt de Clades, een legendarische familie van ontdekkingsreizigers, en Callisto Mal, de leider van de verkenning, die hun meningsverschillen opzij moeten zetten terwijl ze op een reis gaan naar een mysterieus land bewoond door surrealistische levensvormen om te voorkomen dat een hulpbron genaamd de Pando zijn energiebron verliest.

Strange World Disney Plus

Strange World op Disney Plus

In de animatiefilm van Walt Disney Animation Studios’ Strange World dreigen de legendarische Clades, een familie van ontdekkingsreizigers, hun laatste en belangrijkste missie te riskeren door meningsverschillen onderling.

De film introduceert een legendarische familie van ontdekkingsreizigers: de familie Clade. Ze proberen een weg te vinden in een onbekende, mysterieuze wereld waar gevaar op de loer. Ze krijgen hierbij gezelschap van een eigenzinnige klodder, een driepotige hond en een hele reeks vraatzuchtige wezens. 

Strange World is geregisseerd door Don Hall (Big Hero 6) en Qui Nguyen, die eerder samenwerkten aan Raya and the Last Dragon. Het wordt geproduceerd door Roy Conli (Tangled). Hall vertelde:

“Strange World is geïnspireerd op klassieke avonturenverhalen. De film is een originele avonturen- en komediefilm over drie generaties van de familie Clade, die hun verschillen onderling moeten overwinnen, terwijl ze een vreemde, wonderlijke en vaak vijandige wereld verkennen.” 

De stemmencast van de film bestaat uit namen als Jake Gyllenhaal, Dennis Quaid, Jaboukie Young-White, Gabrielle Union en Lucy Liu. De Nederlandse stemmen van Strange World zijn voor Huub Dikstaal, Joy Wielkens, Rob van de Meeberg, Eliyha Altena.

Strange World is vanaf 23 december te zien op Disney Plus Nederland.

Afbeelding via Disney

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...