Trailer voor You’re Cordially Invited met Will Ferrell & Reese Witherspoon

Amazon heeft de eerste teaser trailer uitgebracht voor de film You’re Cordially Invited, waarin een voorproefje wordt gegeven van de komedie met zowel Will Ferrell als Reese Witherspoon in de hoofdrol.

De film volgt twee families die in hetzelfde resort aankomen voor een bruiloft die per ongeluk dubbel geboekt is. De familie van Ferrell en Witherspoon zal dan te maken krijgen met de gevolgen die daarvoor zorgen.

Naast Ferrell en Witherspoon zijn er ook rollen voor Geraldine Viswanathan, Meredith Hagner, Celia Weston, Keyla Monterroso Mejia, Leanne Morgan, Jimmy Tatro en Jack McBrayer.

De film gaat op 30 januari 2025 in première op Prime Video. Bekijk hieronder de teaser trailer van You’re Cordially Invited.

You’re Cordially Invited film

Een vrouw (Witherspoon) die de perfecte bruiloft van haar zus (Meredith Hagner) plant en de vader (Ferrell) van een jonge aanstaande bruid (Geraldine Viswanathan) ontdekt dat ze dubbel geboekt zijn voor hun bruiloft op hun bestemming in een afgelegen resort op een eiland voor de kust van Georgië. Wanneer beide partijen besluiten de kleine locatie te delen, ontstaat er chaos en wacht er een ramp.

You’re Cordially Invitationd is geschreven en geregisseerd door Nicholas Stoller. De film is geproduceerd door Ferrell en Jessica Elbaum via Gloria Sanchez, Stoller, Conor Welch, Witherspoon en Lauren Neustadter. Ashley Strumwasser, Alex Brown en Brendan O’Brien zijn uitvoerende producenten van het project.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...