Vier 100 jaar Disney | Disney In Concert in december in Nederland

Op 28 december 2023 komen Disney klassiekers tot leven in Nederland tijdens Disney In Concert

Disney bestaat 100 jaar en viert dit met een spectaculair concert in de Ziggo Dome op donderdag 28 december! Beleef de magische momenten uit de mooiste Disney-films, gezongen door de beste artiesten én onder begeleiding van een groot live orkest. Mis dit magische concert niet!

Producent MediaLane heeft een deel van de cast bekend gemaakt. Willemijn Verkaik, Vajèn van den Bosch, April Darby en Stanley Burleson zullen de grootste Disney-klassiekers zingen, begeleid door een symfonie-orkest onder leiding van Maurice Luttikhuis.

Disney bestaat vanaf midden oktober 100 jaar en viert dit met een visueel en muzikaal spektakel voor jong en oud. Disney 100 in Concert brengt de meest favoriete en legendarische filmscenes van Disney op donderdag 28 december naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Een show waarin de grootste hits uit het omvangrijke Disney repertoire gebracht worden door de beste artiesten, onder begeleiding van een groot live orkest.

De filmscenes worden vertoond op een groot scherm en samen met een lichtshow worden de bezoekers meegenomen in de magische wereld van Disney. Hits uit onder andere Disney The Lion King, Frozen, The Little Mermaid, Aladdin, Encanto en nog vele andere populaire titels komen voorbij. Ook de werelden van Pixar, Star Wars en Marvel zijn uiteraard onderdeel van het 100-jarig bestaan van The Walt Disney Company en ontbreken dan ook niet in deze line-up! Het symfonieorkest staat onder leiding van Maurice Luttikhuis, de artiesten worden later bekend gemaakt. De concerten vinden plaats op donderdag 28 december om 15:00 en 19:30 uur. Voor meer informatie en de kaartverkoop: www.disneyinconcert.nlDisney 100 In Concert in Nederland 

Sinds de oprichting van Disney in1923, hebben de verhalen van The Walt Disney Company de achtergrond gevormd van betoverende en bekroonde melodieën en liedjes. De soundtracks van Disney verhalen raken harten en ontroeren mensen van alle generaties. Sinds 2016 betovert de succesvolle musicalserie Disney in Concert fans wereldwijd met deze legendarische soundtracks. Als onderdeel van de Disney100 vieringen in zijn 100ste verjaardagsjaar, wijdt deze aankomende speciale editie van de prachtige concertreeks zich aan een reis die 100 jaar avontuur, 100 jaar emoties en 100 jaar Disney muzikale magie viert.

De concerten vinden plaats op donderdag 28 december om 15:00 en 19:30 uur.

Afbeelding via Medialane

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...