She Came to Me trailer met Peter Dinklage, Anna Hathaway & Marisa Tomei

Vertical Entertainment heeft de officiële trailer uitgebracht voor de romantische komedie She Came to Me. Peter Dinklage speelt in de film een componist die zijn vrouw bedriegt met een verliefde sleepbootkapitein.

De video begint met het personage van Dinklage, die moeite heeft om inspiratie te vinden om zijn opera af te maken. Hij is getrouwd met een psychiater – gespeeld door Anne Hathaway – wiens advies om te gaan wandelen hem naar een sleepbootkapitein leidde die onverwachts het onderwerp wordt van zijn grote comeback-opera.

De film zal op 29 september in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn. In Nederland verschijnt de film in januari 2024 in de bioscoop. Bekijk hieronder de trailer van She Came to Me.

She Came to Me

De film speelt zich af in de bruisende metropool New York City en volgt Steven Lauddem, een componist die wordt geplaagd door een creatieve blokkade waardoor hij de partituur voor zijn grote comeback-opera niet kan afmaken. Als zijn voormalige therapeut, inmiddels vrouw Patricia, hem voorstelt zijn creativiteit nieuw leven in te blazen door te verdwalen in de stad, gaat Steven op zoek naar inspiratie. Zijn openbaring komt nadat hij een pittige vrouw genaamd Katrina ontmoet en ontdekt dat zijn leven veel meer potentieel heeft dan hij had verwacht, of zich ooit had kunnen voorstellen.

She Came to Me is geschreven en geregisseerd door Rebecca Miller. De film heeft rollen voor Peter Dinklage als Steven, Anne Hathaway als Patricia, Marisa Tomei als Katrina, Joanna Kulig als Magdalena, Brian d’Arcy James als Trey, Evan Ellison als Julian en meer.

De film is geproduceerd door Miller, Hathaway, Damon Cardasis, Ged Dickersin, Pamela Koffler en Christine Vachon. Uitvoerende producenten zijn Len Blavatnik, Danny Cohen en Vince Holden. Het creatieve team bestaat verder uit cameraman Sam Levy, editor Sabine Hoffman en componist Bryce Dessner.

She Came to Me verschijnt 18 januari 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...