Vier het 15-jarig jubileum met Twilight in Concert in Nederland

Vier het 15-jarig jubileum van dit epische liefdesverhaal met Twilight in Concert in Nederland. De originele film terug op het witte doek in de mooiste theaters, waarbij alle muziek volledig live wordt uitgevoerd door een live band omringd door betoverend kaarslicht!

Reis tijdens Twilight in Concert af naar het druilerige Forks, waar de liefde tussen Belle en Edward opbloeit tot het begin van een epische liefdes saga. Beleef de soundtrack volledig live met een ensemble van 12 rock- en orkestmuzikanten en meer dan duizend kaarsen op het podium.

Twilight in Concert is je kans om dit liefdesverhaal opnieuw te beleven in de meest meeslepende setting die er is.Twilight in Concert in Nederland

Isabella Swan is een normale Amerikaanse studente, die verliefd wordt op de jongen Edward Cullen. Deze jongen heeft een groot geheim: hij is een vampier. Als Isabella dit ontdekt is ze niet bang, ze houdt van hem. Edward doet dan ook zijn best om de verleiding zijn geliefde leeg te zuigen te weerstaan. Maar hoe sterk is hij? En lukt het hem om de andere vampiers, die niet het doorzettingsvermogen van Edward hebben, bij Isabella weg te houden?

Twilight is een romantische fantasiefilm uit 2008, geregisseerd door Catherine Hardwicke, naar een scenario van Melissa Rosenberg, gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2005 van Stephenie Meyer. Het is het eerste deel in de filmreeks The Twilight Saga. De film heeft hoofdrollen voor Kristen Stewart en Robert Pattinson.

De filmmuziek is geschreven door Carter Burwell.

Het Philharmonic Orchestra Flanders bestaat uit een dynamisch en divers gezelschap van professionele muzikanten. Ze zorgen voor onvergetelijke avond door hun jarenlange ervaring, energie en passie. Hun trackrecord omvat succesvolle uitvoeringen van wereldberoemde werken, variërend van producties met Hans Zimmer en Ennio Morricone tot meeslepende filmproducties zoals The Joker, films van Tim Burton, Spider-Man Into The Spider-Verse en Our Planet Live in Concert.

Reserveer nu jouw kaarten hier!

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...