Trailer voor serie Parish met Giancarlo Esposito

AMC Networks heeft de trailer onthuld voor de door Giancarlo Esposito geleide misdaadthriller serie Parish. De teaser-trailer, die in maart bij AMC en AMC+ te zien zal zijn, belooft tot nu toe een actievolle thriller. Bekijk de trailer hieronder.

Parish serie

In de serie schittert Giancarlo Esposito als Gracian ‘Gray’ Parish, een familieman en trotse eigenaar van een luxe autobedrijf in New Orleans. Nadat zijn zoon op gewelddadige wijze is vermoord en zijn bedrijf is ingestort, brengt een ontmoeting met een oude vriend uit zijn tijd als stuurman oude gewoonten weer naar boven, waardoor Gray op een ramkoers met een gewelddadig crimineel syndicaat terechtkomt.

Naast de hoofdrol in de komende serie, was de bekroonde acteur ook uitvoerend producent van Parish, naast Danny Brocklehurst, Jim Poyser, Jolyon Symonds, David Morrissey, Josh Kesselman, Danny Sherman, Barry Jossen, Tana Jamieson, Theo Travers en Nicola. Schindler.

De misdaadthriller met zes afleveringen is gebaseerd op de succesvolle Britse serie The Driver van Brocklehurst en Poyser. De reeks is afkomstig van showrunners Eduardo Javier Canto en Ryan Maldonado.

Naast Esposito zijn er rollen voor Zackary Momoh, Paula Malcomson, Skeet Ulrich, Bonnie Mbuli, Ivan Mbakop, Dax Rey, Arica Himmel, Bradley Whitford.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...