Vogelvlucht (Migration) vanaf 20 december in de Nederlandse bioscoop

Universal Pictures heeft de eerste beelden vrijgegeven voor de animatiefilm Vogelvlucht (originele titel Migration). Deze kun je hieronder bekijken.

Dit najaar neemt Illumination, maker van de succesvolle animatiefilms Minions, Despicable Me, Sing en The Secret Life of Pets, je mee op een wervelende vlucht naar het onbekende voor een originele, grappige, gevederde familievakantie in de nieuwe komedie Vogelvlucht.

Vogelvlucht

Vogelvlucht wordt aangekondigd als een moderne komedie die een eendenfamilie volgt die hun overbezorgde vader overtuigen om op de vakantie van hun leven te gaan terwijl ze proberen te migreren van New England, via New York City en uiteindelijk naar de Bahama’s. Oscar-genomineerde Benjamin Renner (Ernest et Célestine) regisseert de film naar een origineel scenario van Mike White (School of Rock, The White Lotus). Illumination-oprichter Chris Meledandri fungeert als producer.

Vogelvlucht (Migration) draait vanaf 20 december 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...