Trailer voor actie film Kandahar met Gerard Butler

De officiële trailer is vrijgegeven voor de film Kandahar, de aankomende actiethriller van Open Road Films. In de hoofdrol zien we Gerard Butler als een undercover CIA-agent die een manier moet vinden om uit een vijandig gebied te ontsnappen nadat zijn missie werd blootgesteld aan de vijand. Het project is afkomstig van Ric Roman Waugh. De film is vanaf 26 mei in de bioscoop te zien.

Kandahar film trailer

In de film is de ​​undercover CIA-agent Tom Harris toegewezen in het Midden-Oosten. Een inlichtingenlek brengt op gevaarlijke wijze zijn geheime missie aan het licht en onthult zijn geheime identiteit. Vastzittend in het hart van vijandig gebied, moeten Harris en zijn vertaler zich een weg banen uit de woestijn naar een extractiepunt in Kandahar, Afghanistan, terwijl ze de speciale elitetroepen ontwijken die op hen jagen.

Kandahar wordt geregisseerd door Ric Roman Waugh, die het script samen met voormalig officier van de militaire inlichtingendienst Mitchell LaFortune schreef. Het is gebaseerd op de real-life ervaringen van LaFortune in Afghanistan ten tijde van de Snowden-lekken. De opnames vonden plaats in Saoedi-Arabië.

Hoofdrollen zijn er voor Gerard Butler, Navid Negahban, Ali Fazal, Travis Fimmel en Elnaaz Norouzi.

De film wordt geproduceerd door Butler & Alan Siegel voor G-Base, Thunder Road’s Basil Iwanyk, Brendon Boyea, & Erica Lee, en Capstone Group’s Christian Mercuri, waarbij Capstone en MBC Studios het project financieren. David Haring, Scott LaStaiti, Ruzanna Kegeyan, Andrea Dimity en Jonathan Fuhrman zijn executive producers.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...