Waar kan je in Nederland The Goldbergs kijken?

Waar kan je in Nederland The Goldbergs online kijken? In Nederland zijn de eerste 6 seizoen van The Goldbergs te streamen op Prime Video. Daarnaast zijn de afleveringen ook te zien op FOX Nederland.

The Goldbergs is een liefdevol gezin net als velen, maar met wat meer geschreeuw. De Jaren ’80 waren de topjaren voor Adam, de jongste zoon, nerd en geobsedeerd door films, die alle gekheid die tijd met een videocamera gefilmd heeft. Op 19 april 2022 werd de serie verlengd voor een tiende seizoen, dat op 21 september 2022 in première ging. In februari 2023 werd aangekondigd dat het tiende seizoen het laatste seizoen zou zijn. De laatste aflevering werd in Amerika uitgezonden op 3 mei 2023.

The Goldbergs kijken in Nederland

De familie Goldberg die leeft in de jaren ’80. Grote ster en middelpunt van de serie is Beverly Goldberg, de ietwat overdreven beschermende en shopverslaafde moeder van het gezin. Samen met haar man Murray en hun drie kinderen laten ze op humoristische wijze zien hoe het echte leven van de bedenker van het programma Adam F. Goldberg er uitzag in de jaren 80.

The Goldbergs is een komedieserie uit 2013 van ABC. De serie speelt zich af in de late jaren 80 in Jenkintown, Pennsylvania, en is gebaseerd op de jeugdherinneringen van de bedenker van de show, Adam F. Goldberg. Veel van zijn herinneringen worden nagespeeld in het programma en videobeelden uit die tijd worden door de show heen verweven.

De hoofdrollen worden gespeeld door Wendi McLendon-Covey, Jeff Garlin, Troy Gentile, Hayley Orrantia, Sean Giambrone, George Segal, Sam Lerner, en Patton Oswalt.

De serie wordt geproduceerd door Adam F. Goldberg, Seth Gordon en Doug Robinson. Het is gebaseerd op de jeugd en familie van Goldberg in de jaren 80, compleet met een jeugdversie van hemzelf.

De serie The Goldbergs is nu te zien op Amazon Prime Video.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...