Oscarwinnaar Oppenheimer vanaf 21 maart te kijken op SkyShowtime Nederland

De film Oppenheimer is vanaf 21 maart 2024 online te kijken op SkyShowtime Nederland. Na het bioscoopsucces maakt de film zijn streamingdebuut. Bekijk hieronder de trailer.

Oppenheimer sleept maar liefst 7 Oscars binnen! De kaskraker van Christopher Nolan is daarmee de grote winnaar van de 96e Academy Awards en viel in de prijzen voor onder meer Beste Film, Beste Acteur en Beste Camerawerk. De awardshow had tevens een Nederlands tintje met Nederlandse cameraman Hoyte van Hoytema, die voor zijn camerawerk in Oppenheimer de gelijknamige prijs in ontvangst mocht nemen.

Voor fans die de kaskraker hebben gemist in de bioscoop of er geen genoeg van kunnen krijgen, is de film vanaf 21 maart exclusief te zien op SkyShowtime Nederland. Oppenheimer neemt het publiek mee in de huiveringwekkende paradox van de mysterieuze man die met zijn experiment om de wereld te redden, het risico aangaat dat deze wordt verwoest.

Oppenheimer online streamen in Nederland

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een met IMAX®-camera’s gedraaide epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest.

De hoofdrollen worden vertolkt door Cillian Murphy als J. Robert Oppenheimer en Emily Blunt als zijn vrouw: bioloog en botanicus Katherine ‘Kitty’ Oppenheimer. Oscar®-winnaar Matt Damon speelt generaal Leslie Groves Jr., de directeur van het Manhattan Project, en Robert Downey Jr. vertolkt de rol van Lewis Strauss, een van de oprichters van de U.S. Atomic Energy Commission.

Daarnaast zien we de voor een Oscar®-genomineerde Florence Pugh als psychiater Jean Tatlock, Benny Safdie als theoretisch natuurkundige Edward Teller, Michael Angarano als Robert Serber en Josh Hartnett als de baanbrekende Amerikaanse kerngeleerde Ernest Lawrence.

Ook Oscar®-winnaar Rami Malek maakt zijn opwachting in Oppenheimer, waarin regisseur Nolan opnieuw samenwerkt met de achtmaal voor een Oscar®-genomineerde acteur, schrijver en filmmaker Kenneth Branagh.

De cast bestaat verder uit Dane DeHaan (Valerian and the City of a Thousand Planets), Dylan Arnold (de Halloween-franchise), David Krumholtz (The Ballad of Buster Scruggs), Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story) en Matthew Modine (The Dark Knight Rises).

De film is gebaseerd op het Pulitzer Prize-winnende boek American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer van Kai Bird en wijlen Martin J. Sherwin en wordt geproduceerd door Emma Thomas, Charles Roven van Atlas Entertainment en Christopher Nolan.

Waar kun je Oppenheimer online kijken?

De streamingdienst Pathé Thuis voegde de film Oppenheimer in november al toe aan zijn aanbod. De film is vanaf 21 maart 2024 ook in Nederland te streamen via SkyShowtime. Fans vragen zich af of ze de film daarnaast ook op Netflix kunnen kijken. Of Netflix in Nederland ook de uitzendrechten voor Oppenheimer aan zal kopen, is momenteel nog niet bekend.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...