Videoland Original serie ALONE | Ultieme survival in de meest pure vorm

Het ultieme survivalprogramma ALONE komt eindelijk naar Videoland. Overleven in volledige isolatie in strijd met de elementen en leven van wat de natuur je te bieden heeft, zonder hulp en zonder contact met de buitenwereld: durf jij deze uitdaging aan, geef je dan nu op via deze link.ALONE op Videoland

Voor dit wereldwijd succesvolle survival-realityprogramma is er plek voor negen onverschrokken avonturiers in bezit van een behoorlijke portie survival-ervaring – naast onmisbare fysieke en mentale skills. Kan jij, volledig alleen en op jezelf aangewezen laten zien hoe jij overleeft in de wildernis? Durf jij deze uitdaging en de competitie met jezelf aan? Geef je nu op via deze link.

ALONE wordt in Nederland geproduceerd door ITV Studios en zal exclusief te streamen zijn bij Videoland. De releasedatum wordt op een later moment bekendgemaakt.

ALONE survivalprogramma

ALONE is een Amerikaanse survivalprogramma. Het volgt de dagelijkse strijd van tien individuen terwijl ze zo lang mogelijk alleen in de wildernis overleven met behulp van een beperkte hoeveelheid overlevingsuitrusting. Met uitzondering van medische check-ins zijn de deelnemers geïsoleerd van elkaar en alle andere mensen. Ze kunnen op elk moment stoppen of worden verwijderd omdat er geen medische check-in is uitgevoerd. De deelnemer die het langst blijft, wint een hoofdprijs van $ 500.000 (USD) (oplopend tot $ 1 miljoen in seizoen 7). De seizoenen zijn gefilmd op een reeks afgelegen locaties, waaronder het noorden van Vancouver Island, British Columbia, het Nahuel Huapi National Park in Argentinië, Patagonië, Noord-Mongolië, het Great Slave Lake in de Northwest Territories en Chilko. Meer in het binnenland van British Columbia.

De serie ging in première op 18 juni 2015. Op 19 augustus, vóór de finale van seizoen 1, werd aangekondigd dat de serie was verlengd voor een tweede seizoen, dat in de herfst van 2015 met de productie zou beginnen op Vancouver Island, Canada. Seizoen 2 ging in première op 21 april 2016. Seizoen 3 werd gefilmd in het tweede kwartaal van 2016 in Patagonië, Argentinië, en ging in première op 8 december. Seizoen 4 speelde zich af op Noord-Vancouver Island met een teamdynamiek en ging in première op 8 juni 2017. Seizoen 5 speelde zich af in Noord-Mongolië en ging in première op 14 juni 2018. Seizoen 6 ging in première op 6 juni 2019 en bevatte tien geheel nieuwe deelnemers tussen de 31 en 55 jaar. Het speelde zich net ten zuiden van de poolcirkel af aan een meer in de Northwest Territories van Canada.

Het zevende seizoen ging in première op 11 juni 2020. Deelnemers probeerden 100 dagen te overleven in het Noordpoolgebied om een ​​prijs van $ 1 miljoen te winnen. Seizoen 9 stuurde deelnemers naar het noordoosten van Canada in Labrador. Een tiende seizoen ging in première op 8 juni 2023. Sindsdien zijn er ook spin-offs en internationale versies van de serie gemaakt.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter