Netflix kondigt Avatar: The Last Airbender seizoen 2 én 3 aan!

Wanneer verschijnt Avatar: The Last Airbender seizoen 2 op Netflix? De live-action remake van de bekende animatieserie is sinds kort te zien op de streamer en fans vragen zich af of er een vervolg komt. Vandaag kondigt Netflix niet alleen Avatar: The Last Airbender seizoen 2 aan, maar ook seizoen 3!

De live-action herinterpretatie van de geliefde animatie wordt voortgezet om het legendarische verhaal van Aang tot een passend einde te brengen. Sinds de lancering op 22 februari domineerde de serie als #1 tv-show met 41,1 miljoen views in de eerste 11 dagen. Bovendien was het de meest bekeken serie in 76 landen en stond het in de top 10 in 92 landen.

De reeks vertelt hoe de jonge Avatar Aang de vier elementen (Water, Aarde, Vuur en Lucht) leert te beheersen om de balans te herstellen in een wereld die wordt bedreigd door de angstaanjagende Vuurnatie. De originele reeks bestond uit drie seizoenen, dus er is meer dan genoeg materiaal voor een tweede en derde seizoen.

Alle drie de seizoenen van de animatieserie spelen zich af in hetzelfde jaar, maar Gordon Cormier en Kiawentiio, die de hoofdrol spelen als Aang en Katara, waren pas 11 en 14 toen ze auditie deden voor hun rollen en zijn nu 14 en 17. Zelfs als de show groen licht zou krijgen voor een volgend seizoen, racen ze nu al tegen de klok. Showrunner Albert Kim vertelde Entertainment Weekly:

“We designed this first season, especially, to accommodate the possibility of some time elapsing between the first and the second season. The comet [from the original animation] was their ticking clock. We removed that particular ticking clock from our show for now because we couldn’t know exactly how old our actors would be for the subsequent seasons. We definitely thought about that going into season one so that we can accommodate for puberty, adolescence, time passing — all of those fun things that happen to real-life human beings that don’t happen to animated characters.”

Op dit moment is er nog geen releasedatum voor het tweede seizoen van Avatar: The Last Airbender bekend. De verwachting is dat het minimaal een jaar zal duren. Het meest realistisch is dat een vervolg eind 2025 of in 2026 zal verschijnen. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.Avatar: The Last Airbender seizoen 2 én 3

Water. Aarde. Vuur. Lucht. Deze vier naties leefden ooit in harmonie, met de Avatar, meester van alle vier de elementen, die de vrede tussen hen bewaarde. Maar alles veranderde toen de Vuurnatie de Luchtnomaden uitroeide: de eerste stap van de Vuurmeesters om de wereld te veroveren. Nu de huidige incarnatie van de Avatar nog moet verschijnen, heeft de wereld de hoop verloren.

Maar als een licht in de duisternis ontspringt er hoop wanneer Aang (Gordon Cormier), een jonge Air Nomad – en de laatste van zijn soort – ontwaakt om zijn rechtmatige plaats als de volgende Avatar in te nemen. Samen met zijn nieuwe vrienden Sokka (Ian Ousley) en Katara (Kiawentiio), broers en zussen en leden van de Southern Water Tribe, begint Aang aan een fantastische zoektocht vol actie om de wereld te redden en terug te vechten tegen de angstaanjagende aanval van Vuurheer Ozai. Maar met een gedreven kroonprins Zuko die vastbesloten is om hen te vangen, wordt dit geen makkelijke taak. Ze zullen de hulp nodig hebben van de vele bondgenoten en kleurrijke personages die ze onderweg tegenkomen.

De hoofdrollen worden gespeeld door de Filipijns-Canadese acteur Gordon Cormier (The Stand) als Aang, Kiawentiio (Anne with an E) als Katara, Ian Ousley (Physical) als Sokka en Dallas Liu (PEN15) als Zuko. Andere rollen zijn er voor Daniel Dae Kim als Fire Lord Ozai, Paul Sun-Hyung Lee als Uncle Iroh, Lim Kay Siu als Gyatso en Ken Leung als Commander Zhao.

Avatar: The Last Airbender is gebaseerd op de geliefde animatieserie van Nickelodeon. De live-action serie is afkomstig van Albert Kim (Sleepy Hollow), die fungeert als showrunner, schrijver en uitvoerend producent. De serie is ​​uitvoerend geproduceerd door Dan Lin en Lindsey Liberatore. Het wordt geregisseerd door Michael Goi, Roseanne Liang en Jabba Raisaini, met Goi en Liang ook als uitvoerende producenten.

Avatar: The Last Airbender kijken

Avatar: The Last Airbender is vanaf 22 februari 2024 wereldwijd te zien op Netflix.

Wanneer komt seizoen 2 van Avatar: The Last Airbender op Netflix?

Op dit moment weten we dus nog niet of er een Avatar: The Last Airbender seizoen 2 komt en is de releasedatum dus ook niet bekend. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...