Wanneer komt Firefly Lane seizoen 2 deel 2 op Netflix?

Wanneer komt Firefly Lane seizoen 2 deel 2 op Netflix? Het tweede seizoen van Firefly Lane staat sinds december op Netflix. Voor iedereen die de negen afleveringen al heeft gezien, is de grote vraag: wanneer verschijnt de tweede helft van seizoen 2 op de streamingdienst? Voor deel 2 (7 afleveringen) moeten we nog wachten tot 27 april 2023. Het slechte nieuws is dat dit ook de serie zal afronden en beëindigen. Vandaag heeft Netflix de trailer vrijgegeven voor de laatste paar afleveringen. Deze kun je hieronder bekijken.

Firefly Lane seizoen 2 deel 2

Firefly Lane is een bewerking van de gelijknamige bestseller-roman (de eerste van een tweedelige serie), geschreven door auteur Kristin Hannah. Net als het boek volgt de Netflix-adaptatie de levenslange vrienden Tully (Heigl) en Kate (Chalke) terwijl ze gaan van tegenpolen die een snelle vriendschap vormen op 14-jarige leeftijd tot volwassenen in hun veertig die door liefde, huwelijk, carrière hoogtes en dieptepunten navigeren.

Hoe kwam de hechte vriendschap van dertig jaar tussen Tully en Kate, onze ‘Firefly Lane Girls Forever’, tot een einde? Het antwoord op deze vraag krijgen we dit seizoen. Maar eerst worstelt Kate met de pijnlijke nasleep van Johnny’s noodlottige reis naar Irak, terwijl Tully geconfronteerd wordt met een rechtszaak nadat ze haar talkshow heeft opgezegd en haar carrière opnieuw moet beginnen. Dit leidt ertoe dat ze op zoek gaat naar antwoorden over wie ze is en waar ze vandaan komt – inclusief een zoektocht naar de vader die ze nooit heeft ontmoet, hoewel haar geheimzinnige hippiemoeder Cloud dat niet wil. In de jaren 80 zien we Kate en Johnny voor het eerst verliefd worden, wat voor meer dan een beetje drama zorgt in de redactiekamer waar ze werken, terwijl Tully’s carrière bloeit en ze ruzie maakt (en flirt!) met de verwaande sportverslaggever Danny Diaz. Misschien heeft ze haar gelijke gevonden, als ze tenminste vijf minuten kunnen stoppen met ruziën. Terwijl in de jaren 70 de tieners Kate en Tully worstelen om hun vriendschap in stand te houden, gaat Cloud naar de gevangenis voor drugshandel en gaat Tully bij haar oma wonen, ver weg van Firefly Lane. De meisjes krijgen te maken met het tumult van de middelbare school en weten dat ze elkaar nodig hebben.

De hoofdrollen in de serie zijn voor Katherine Heigl en Sarah Chalke. Hun jonge versies worden gespeeld door Ali Skovbye (When Calls the Heart) en Roan Curtis (The Magicians). Andere rollen zijn er voor Ben Lawson, Yael Yurman en Beau Garrett.

Firefly Lane seizoen 2 deel 2 verschijnt 27 april 2023 op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...