Wanneer verschijnt Alert: Missing Persons Unit seizoen 2?

Alert: Missing Persons Unit seizoen 2 is officieel in de maak en zal het verhaal voortzetten. De verlenging voor seizoen 2 werd bevestigd op 23 maart 2023, na de finale van seizoen 1.

Een releasedatum voor seizoen 2 laat echter nog steeds op zich wachten. Oorspronkelijk gepland voor een terugkeer in het najaar van 2023, is de première uitgesteld naar 2024. De vertraging, die wordt toegeschreven aan stakingen, kan ertoe leiden dat de productie tussen januari en maart 2024 wordt hervat. Het aantal afleveringen voor het komende seizoen blijft onbekend, maar studio’s overwegen 10 tot 13 afleveringen.

In de serie volgen we de ooit getrouwde agenten Nikki Batista (Dania Ramirez) en Jason Grant (Scott Caan), die bij de politie in Philadelphia werken. Hun taak? Vermiste personen op te sporen. Maar ze werken niet alleen iedere aflevering aan nieuwe zaken, ook willen ze hun verdwenen zoon vinden.Alert: Missing Persons Unit seizoen 2

Wanneer de zoon van politieagent Nikki Batista vermist wordt, voegt ze zich bij de LAPD’s Missing Person’s Unit om andere mensen te helpen hun dierbaren te vinden. Zes jaar later staat haar wereld op zijn kop als haar ex-man, Jason Grant, opduikt met een bewijs van leven van hun vermiste jongen. Wat volgt is een zoektocht van Nikki en Jason naar de waarheid over de persoon die beweert hun lang verloren gewaande zoon te zijn.

Aan het begin van het tweede seizoen stapt het MPU-team hun nieuwe kantoor op het hoofdkantoor binnen, waar Jason en Nikki hun nieuwe baas ontmoeten, inspecteur Hollis Braun, die het team nauwlettend in de gaten wil houden, vooral de onvoorspelbare Jason Grant. Jason schakelt zijn oude vriend in om te helpen met de zaak: meesterhacker Wayne Pascal (Ahamed), met wie hij samenwerkte in Afghanistan. Jason heeft Nikki gemakshalve nooit verteld dat Wayne een vrouw was, wat problemen oproept, zelfs als Nikki en Mike hun bruiloft plannen. Samen probeert het team de vermisten of ontvoerden te vinden en hen te helpen herenigen met hun dierbaren voordat het te laat is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Scott Caan, Dania Ramirez, Ryan Broussard, Adeola Role, Graham Verchere. De cast van seizoen 2 bestaat verder uit Alisha-Marie Ahamed en Gil Bellows.

Alert: Missing Persons Unit werd bedacht door John Eisendrath (The Blacklist) en Jamie Foxx. De serie ging in première op Fox op 8 januari 2023. Het is een coproductie van Sony Pictures Television en Fox Entertainment. Carla Kettner fungeert als showrunner voor seizoen 2 en vervangt Eisendrath die seizoen 1 uitvoerde. De serie wordt geproduceerd door Jamie Foxx en Eisendrath, evenals door Kettner.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...