Britse psychologische thriller serie Witness Number 3 vanaf 10 februari bij de NPO

De Britse psychologische thriller serie Witness Number 3 is vanaf 10 februari te zien op NPO 3 en NPO Start. Terwijl Jodie aan het werk is in haar kapsalon, werpt ze een blik uit het raam. In een fractie van een seconde ziet ze een moordenaar en zijn slachtoffer, vlak voor een moord… Bekijk hieronder de trailer.Witness Number 3 op NPO

Jodie is een alleenstaande moeder die een kapperszaak runt. Op een dag tijdens het werk kijkt ze even uit het raam, en in een mum van tijd staat haar leven op zijn kop. Wat ze bemerkt lijkt dan wel onschuldig: twee mannen die elkaar tegemoet lopen op straat; maar ze is in feite getuige geweest van een moordenaar die zijn slachtoffer tegemoet treedt, een moment voordat de moord plaats heeft. Wanneer de politie getuigen oproept zich te melden, doet Jodie wat goed is, en stapt ze naar voren. Ze gelooft dat haar informatie slechts van luttel belang is. Ze is dan ook verrast wanneer de detectives besluiten haar identiteit geheim te houden, en naar haar als ‘getuige no. 3’ te verwijzen. Al vlug wordt duidelijk waarom.

Deze serie ging in première in 2022 op het Britse Channel5. Thomas Eccleshare schreef het script, terwijl Diarmuid Goggins tekende voor de regie. In de hoofdrollen zien we onder anderen Nina Toussaint-White, Sue Johnston, Ruaridh Mollica, Sion Daniel Young en David Crowley.

Stream Witness Number 3 vanaf 10 februari op NPO Start.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...