Wanneer verschijnt And Just Like That seizoen 2 op HBO Max?

Wanneer verschijnt And Just Like That seizoen 2 op HBO Max? In maart 2022 bevestigde HBO al dat er een nieuw seizoen van de populaire serie gemaakt zou worden. Hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker bevestigde het nieuws op dinsdag 22 september in een Instagram-post, wat betekent dat de productie van het seizoen officieel is begonnen. Bekijk het bericht hieronder.

Hoewel er nog geen officiële releasedatum is bevestigd voor And Just Like That seizoen 2 door HBO Max, is het gerucht dat het nieuwe seizoen in de zomer van 2023 verschijnt.

In And Just Like That… spelen Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis hun personages uit de originele serie, die van 1998-2004 op HBO werd uitgezonden. In dit nieuwe hoofdstuk van Sex and the City volgen we Carrie, Miranda en Charlotte op hun reis van hun ingewikkelde leven en vriendschappen toen ze dertigers waren naar hun nog ingewikkelder leven en vriendschappen nu ze vijftigers zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SJP (@sarahjessicaparker)

Klik hier voor een abonnement op HBO Max en kijk nu naar jouw favoriete films en series!  

And Just Like That seizoen 2

De hoofdrollen in de reeks worden gespeeld door Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Nicole Ari Parker, Sarita Choudhury, Karen Pittman, Sara Ramirez, Isaac Cole Powell.

And Just Like That… is ontwikkeld door Michael Patrick King voor HBO Max. Het is een revival en een vervolg op de HBO-televisieserie Sex and the City gemaakt door Darren Star, die is gebaseerd op de krantencolumn van Candace Bushnell en de gelijknamige boekbundel uit 1996.

De ontwikkeling van de serie begon in december 2020, na de annulering van een derde verfilming. Het ging in première op HBO Max op 9 december 2021, met gemengde recensies. De seizoensfinale werd uitgebracht op 3 februari 2022. Oorspronkelijk aangekondigd als een miniserie, werd de serie in maart 2022 verlengd voor een tweede seizoen.

And Just Like That… seizoen 1 is te zien op HBO Max.

Afbeelding via HBO Max

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter