Trailer voor de Netflix documentaire MerPeople over echte zeemeerminnen

Netflix heeft een officiële trailer onthuld voor een doc-serie MerPeople. Het gaat niet over een fantasiefilm over meermensen, maar een verhaal over artiesten. Dit is duidelijk getimed met het aanstaande debuut van Disney’s The Little Mermaid – proberen te profiteren van de hype rond zeemeerminnen / meermensen.

De vierdelige serie MerPeople laat zien dat er een keiharde wereld achter de glitter en glamour schuil gaat. Je beseft het misschien niet, maar de wereld van professionele zeemeerminnen is een lucratieve industrie met een waarde van een half miljard dollar. Deze mensen nemen hun taken als zeemeermin zeer serieus en treden op op congressen, ceremonies en speciale evenementen over de hele wereld. In deze docuserie krijgen kijkers het eigenlijke auditieproces te zien en ontdekken ze wat ervoor nodig is om een ​​zeemeermin te worden. Bekijk de trailer hieronder.

MerPeople

MerPeople op Netflix

Welkom in de wondere wereld van professionele zeemeermannen, waar de passie van mensen voor het zwemmen in vinnen is uitgegroeid tot een industrie van een half miljard dollar.

MerPeople duikt in de fascinerende wereld van onderwaterartiesten die hun liefde voor de mystieke zeedieren hebben omgezet in echte carrières. Van het geven van oogverblindende shows in kleine steden in Florida tot de kroning van de koning en koningin van de zeeën op de Bahama’s, deze documentairereeks neemt je mee op een reis vol passie en doorzettingsvermogen.

MerPeople is een serie geregisseerd door Oscar-winnende doc-producent/filmmaker Cynthia Wade, van vele documentaires waaronder Grist for the Mill, Shelter Dogs, Heart Felt, Grit, plus tal van korte films en andere projecten. Geproduceerd door Angela Almeida en gemaakt door Scout Productions. Uitvoerend geproduceerd door Michael Williams, Joel Chiodi, David Collins, Rob Eric, Andréanna Seymore, Roland Ballester en Cynthia Wade.

MerPeople gaat op 23 mei van start op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter