Wanneer verschijnt animatiefilm Wish op Disney Plus Nederland?

Wanneer verschijnt animatiefilm Wish op Disney Plus Nederland?  Wish heeft twee heldinnen, Asha (Ariana DeBose), een 17-jarige gedreven optimist. Zij neemt het op tegen een van de gevaarlijkste schurken van het universum en moet samenwerken met Star, een buitenaardse bal van pure energie.

Disney heeft eindelijk de streamingrelease van Wish bekend gemaakt. De film zal namelijk op 3 april 2024 op Disney Plus Nederland verschijnen.Wish disney plus nederland

Wish op Disney Plus Nederland

Wish van Walt Disney Animation Studios is een animatiemusicalkomedie die het publiek meevoert naar het magische koninkrijk Rosas, waar Asha, een scherpzinnige idealiste, een wens doet die zo krachtig is dat deze wordt beantwoord door een kosmische kracht: een balletje grenzeloze energie genaamd Star. Samen gaan Asha en Star de confrontatie aan met een geduchte vijand – de heerser van Rosas, koning Magnifico – om haar volk te redden en te bewijzen dat wanneer de wil van een moedig mens samengaat met de magie van de sterren, er wonderlijke dingen kunnen gebeuren.

De film wordt geregisseerd door Frozen-regisseur Chris Buck en Fawn Veerasunthorn (Zootopia, Raya and the Dragon en Moana). Grammy-winnaar Julia Michaels schrijft liedjes voor de film. De makers zeiden dat de film een tijdloze aquarelstijl combineert met 3D CG-animatie.

De film heeft een sterrencast met Alan Tudyk als de stem van een geit genaamd Valentino en Academy Award-winnaar Ariana DeBose als Asha. Andere rollen zijn er voor Chris Pine, Angelique Cabral, Victor Garber, Natasha Rothwell, Jennifer Kumiyama, Harvey Guillén, Ramy Youssef, Niko Vargas, Jon Rudnitsky, Evan Peters, Della Saba.

Nederlandse stemmen cast Wish

De Nederlandse stemmen cast van Wish bestaat uit Shanna Slaap, Milan van Weelden, Charly Luske, Linda Verstraten, Peter Bolhuis, Cystine CarreonLinda Wagenmakers, Thijs van Aken, Jip Bartels, Maria Hengst, Wesley de Ridder, Juliann Ubbergen, Vajèn van den Bosch, Échica Florijn.

Wanneer kun je Wish kijken op Disney Plus Nederland?

Wish zal op 3 april 2024 op Disney Plus Nederland verschijnen. De film is sinds 23 januari 2034 in digitaal formaat beschikbaar beschikbaar, wat betekent dat je deze nu op verschillende platforms online kunt kopen of huren, waaronder iTunes, Microsoft Store, Prime Video en nog veel meer.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...