Joe Dante gaat nieuwe versie van Little Shop of Horrors regisseren genaamd Little Shop of Halloween Horrors

Joe Dante is gevraagd om een ​​remake van Little Shop of Horrors te regisseren, genaamd Little Shop of Halloween Horrors.

Volgens Deadline heeft Dante getekend voor de regie van Little Shop of Halloween Horrors, die bedoeld is om een ​​nieuwe franchise een vliegende start te geven. Roger Corman, die The Little Shop of Horrors uit de jaren 60 regisseerde, produceert de nieuwe film samen met Brad Krevoy.

Dante staat bekend om het regisseren van films als The Howling uit 1981, Gremlins uit 1984, Explorers uit 1985, The ‘Burbs uit 1989, Gremlins 2: The New Batch uit 1990, Small Soldiers uit 1998 en Looney Tunes: Back in Action uit 2003.

Little Shop of Halloween Horrors wordt geschreven door Charles S. Haas, die het scenario schreef voor Gremlins 2: The New Patch. Er is nog geen woord over plotdetails of hoe de film zal verschillen van het originele verhaal.

Little Shop of Halloween Horrors

Little Shop of Horrors volgt de jonge bloemist Seymour Krelborn, een medewerker bij Mushniks Skid Row Florist Shop. Hij staat op het punt ontslagen te worden door Mr. Mushnik wanneer zijn collega Audrey er bij hem op aandringt een nieuwe mysterieuze plant op de markt te brengen waar hij mee aan het experimenteren is. Krelborn is heimelijk verliefd op Audrey en vernoemt de plant naar haar. Mushnik geeft Seymour een week om te bezien of de plant Audrey II zijn slechtlopende zaken kunnen verbeteren. De plant blijkt regelmatig in zang uit te barsten, maar er alleen wel een dieet van mensenbloed op na te houden en groeit hierop als kool.

Het project is gebaseerd op de film uit 1960, welke weer werd geadapteerd tot een Broadway-musical in de jaren 1980 voordat de musical vervolgens werd geadapteerd tot de cultfilm uit 1986 met Rick Moranis.

De film werd een cultklassieker en ontving twee Oscar-nominaties voor Best Effects, Visual Effects en Best Music, Original Song. De off-Broadway musical werd gecreëerd door Alen MenkenHoward Ashman en Miles Goodman.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter