Wanneer verschijnt Big Sky seizoen 3 op Disney Plus Nederland?

Big Sky seizoen 3 ging in première op september 21 2022, met als ondertitel Big Sky: Deadly Trails. De eerste afleveringen van Big Sky seizoen 3 zijn inmiddels te zien op Disney Plus Nederland.

De serie is momenteel met winterstop en gaat in Amerika op 4 januari 2023 verder. Je kunt de nieuwste afleveringen van Big Sky seizoen 3 on-demand bekijken via Disney Plus een dag nadat ze op ABC zijn uitgezonden.

https://youtu.be/GLawS9JyJdg

Big Sky seizoen 3 op Disney Plus Nederland

Big Sky seizoen 3 op Disney Plus Nederland

Big Sky is een thriller over privédetectives Cassie Dewell (Kylie Bunbury) en Cody Hoyt (Ryan Phillippe) die hun krachten bundelen met Cody’s vervreemde vrouw en ex-agent Jenny Hoyt (Katheryn Winnick) om te zoeken naar twee zussen die zijn ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur op een afgelegen snelweg in Montana. Maar als ze ontdekken dat dit niet de enige meisjes zijn die in het gebied zijn verdwenen, moeten ze tegen de klok racen om de moordenaar te stoppen voordat een andere vrouw wordt meegenomen.

De misdaaddrama-thriller is gebaseerd op The Highway boekenserie van CJ Box en ontwikkeld door David E. Kelley. Het eerste en tweede seizoen van Big Sky werd met gemengde recensies ontvangen van kijkers. In september 2021 werd het tweede seizoen van deze misdaaddrama uitgezonden.

De cast bestaat uit namen als Katheryn Winnick als Jenny Hoyt, Kylie Bunbury als Cassie Dewell, Dedee Pfeiffer als Denise Brisbane, Jamie-Lynn Sigler als Tonya Wallis, J. Anthony Pena als Mo Popperak, Jensen Ackles als Beau Arlen, Reba McEntire als Sunny Barnes.

Hoeveel afleveringen heeft Big Sky seizoen 3?

ABC heeft het aantal afleveringen voor het derde seizoen nog niet bevestigd. Het eerste seizoen had oorspronkelijk 10 afleveringen. Maar toen de serie goed presteerde, verhoogde ABC het aantal afleveringen met zes. Het eerste seizoen had daardoor 16 afleveringen. Het tweede had 18 afleveringen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...