Judas 2: Dagboek van een Getuige 26 december op RTL 4

Maandag 26 december (Tweede Kerstdag) is de eerste aflevering van Judas 2: Dagboek van een Getuige te zien op RTL 4. De andere afleveringen zijn te zien op Videoland.

Het volgende hoofdstuk in de familiekroniek begint over 1 week… Ben jij er klaar voor? Judas 2: Dagboek van een Getuige, vanaf 10 november te zien op Videoland. Tijdens de getuigenverhoren van Astrid tijdens de zitting van Willem Holleeder loopt het meerdere malen uit de hand.

Judas 2: Dagboek van een Getuige

Judas II: Dagboek van een Getuige toont het ontroerende relaas van een vrouw die afscheid heeft moeten nemen van een werkzaam leven, van een moeder die probeert het goede te doen voor haar kinderen en kleinkinderen, van een zus en vriendin die haar omgeving altijd op sleeptouw neemt, én van een getuige in de zaak tegen haar broer Willem: Astrid Holleeder.

Gijs Naber, Rifka Lodeizen en Marit van Bohemen keren terug in dit seizoen. Nieuw in de cast zijn onder andere Mark Rietman, die gestalte geeft aan misdaadjournalist Peter R. de Vries, en Melody Klaver, die te zien is als de dochter van Astrid.

De beklemmende serie is het vervolg op Judas dat in 2019 verscheen bij Videoland en toont van binnenuit hoe Astrids leven als getuige eruitziet. De serie is geschreven door Thomas van der Ree, de regie is in handen van Remy van Heugten en Fiction Valley neemt de productie voor zijn rekening.

Op maandag 26 december (Tweede Kerstdag) 2022 zie je de eerste aflevering van Judas 2: Dagboek van een Getuige om 22:10 uur op RTL 4. Judas seizoen 2 is ook te streamen op Videoland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *