Wanneer verschijnt Guardians of the Galaxy Vol. 3 op Disney Plus Nederland?

Wanneer verschijnt Guardians of the Galaxy 3 op Disney Plus Nederland? Vandaag is bekend geworden dat de film op woensdag 2 augustus begint met streamen op Disney+. Je kunt de Guardians of the Galaxy Vol. 3 release trailer hieronder bekijken.

guardians of the galaxy 3 disney plus

Guardians of the Galaxy vol 3 op Disney Plus

In Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 3 ziet onze geliefde groep buitenbeentjes er tegenwoordig een beetje anders uit. Peter Quill, nog steeds aan het bijkomen van het verlies van Gamora, moet zijn team om hem heen verzamelen om het universum te verdedigen en een van hen te beschermen. Een missie die, als ze niet met succes wordt voltooid, mogelijk kan leiden tot het einde van de Guardians zoals we die kennen.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is opnieuw geschreven en geregisseerd door James Gunn. Het ziet de terugkeer van Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Sean Gunn, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper en Vin Diesel in hun respectievelijke rollen als Star-Lord, Gamora, Drax, Kraglin, Nebula, Mantis, Raket en Groot. MCU-nieuwkomers zijn Will Poulter en Chukwudi Iwuji, in de rollen van Adam Warlock en High Evolutionary.

De eerste Guardians of the Galaxy was de verrassingshit van de tweede fase in het Marvel Cinematic Universe, met een brutowinst van bijna $775 miljoen aan de kassa en veel lovende kritieken. De tweede film kwam drie jaar later in de bioscopen en bleek even succes te zijn als zijn voorganger, met een brutowinst van meer dan $800 miljoen aan de kassa.

Afbeelding via Marvel Studios

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...