Trailer voor Riverdale seizoen 7

The CW heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Riverdale seizoen 7, het laatste seizoen van het op Archie Comics gebaseerde drama.

De trailer wordt geopend door alle wendingen van Riverdale tot nu toe te belichten – van tienerromantiek tot seriemoordenaars tot autopsies van buitenaardse wezens. Vervolgens verschuift de focus naar seizoen 7, waarin Archie Andrews (KJ Apa) en de bende op mysterieuze wijze zijn getransporteerd naar de jaren vijftig en nu weer op de middelbare school zitten. De trailer eindigt op een plagerige toon, waarbij Veronica Lodge (Camila Mendes) verklaart: “Nou, dat was een wending die niemand zag aankomen.”

Bekijk de Riverdale seizoen 7 “Final Episodes” trailer hieronder.

Riverdale seizoen 7 trailer

Op het moment van schrijven heeft Riverdale seizoen 7 14 van de geplande 20 afleveringen uitgezonden. Aflevering 15, “Chapter One Hundred Thirty-Two: Miss Teen Riverdale”, wordt volgende week woensdag 19 juli uitgezonden op The CW. Volgende afleveringen zullen daarna wekelijks verschijnen. De finale van de serie is gepland voor woensdag 23 augustus.

Het is tijd voor de jaarlijkse Miss Teen Riverdale-verkiezing van de stad en Betty (Lili Reinhart), Veronica (Camila Mendes), Cheryl (Madelaine Petsch) en Toni (Vanessa Morgan) hebben elk hun eigen redenen om mee te doen. Wanneer Alice (Madchen Amick) Ethel (Shannon Purser) echter niet toestaat om deel te nemen aan de verkiezing, bundelen de meiden hun krachten om ervoor te zorgen dat ze een kans maakt om te vechten.

Riverdale heeft momenteel rollen voor Lili Reinhart, Camila Mendes, Madelaine Petsch, Vanessa Morgan, Madchen Amick, Shannon Purser, KJ Apa, Cole Sprouse, Casey Cott, Charles Melton en Drew Ray Tanner.

Riverdale is gebaseerd op de personages uit Archie Comics en komt uit Warner Bros. Television en CBS Television Studios, in samenwerking met Berlanti Productions, met uitvoerende producenten Roberto Aguirre-Sacasa, Greg Berlanti, Sarah Schechter en Jon Goldwater.

De eerste zes seizoenen van Riverdale worden gestreamd op Netflix. Bepaalde afleveringen van seizoen 7 zijn momenteel beschikbaar om te streamen via de app en website van The CW.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...