Wanneer verschijnt KLEM seizoen 4?

KLEM seizoen 4 is vanaf vrijdag 12 januari te zien. Het gaat niet om een compleet nieuwe productie, maar om een uitgebreide versie van de film die in 2023 in de bioscoop draaide. Bekijk hieronder een trailer.

Na drie succesvolle seizoenen van de hitserie KLEM krijgt het verhaal een vervolg. De vierde reeks van KLEM gaat verder waar het laatste seizoen geëindigd is. Het leven van belastingambtenaar Hugo Warmond raakt opnieuw verstrengeld met dat van de beruchte crimineel Marius en zijn vrouw Kitty.KLEM seizoen 4

Marius en Kitty wonen alweer enige tijd in Italië, waar ze de hand hebben weten te leggen op een wijngaard in Toscane. Marius heeft zijn leven gebeterd, dus vertrekt Hugo vol goede moed om samen met Sophie zijn dochter Suus voor een langverwachte reünie bij hartsvriendin Chrissie af te zetten. Maar er blijkt een luchtje te kleven aan de aankoop van de wijngaard. Hugo is nog niet aangekomen of alles escaleert; voor hij het weet vliegt zijn auto in brand en begint er een strijd op leven en dood. Opnieuw wordt Hugo door Kitty en Marius meegesleurd in een criminele draaikolk, maar ditmaal in een land waar de georganiseerde misdaad geen Nederlandse indringers wenst en niet terugschrikt voor moord en ontvoering.

KLEM is een Nederlandse drama- en thrillerserie uit 2017, uitgezonden door BNNVARA. De eerste aflevering van het eerste seizoen met tien afleveringen werd uitgezonden op 19 januari 2017. Vanaf 13 september 2018 volgde een tweede seizoen. De eerste aflevering van het derde en laatste seizoen werd uitgezonden op 24 september 2020. Op 1 februari 2023 werd KLEM definitief afgesloten met KLEM de film.

KLEM seizoen 4 cast

Barry Atsma, Georgina Verbaan, Jacob Derwig en Ellen Parren vertolken wederom de hoofdrollen en ook de personages van Yenthe Bos, Zoë Cusell en Marie-Mae van Zuilen zijn weer te zien. De Italiaanse hoofdrollen worden vertolkt door Claudia Vismara en Antonio Rampino.

Wanneer is KLEM seizoen 4 op tv te zien? 

De miniserie zal drie afleveringen tellen. Het vierde seizoen van de serie KLEM is vanaf vrijdag 12 januari 2024 drie weken lang te zien om 21.30 uur bij BNNVARA op NPO1. KLEM serie 4 is een productie van BNNVARA in coproductie met de VRT.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...