Wanneer verschijnt Knokke Off seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Knokke Off seizoen 2 op Netflix? Nu het eerste seizoen er op zit, vragen fans zich af of er een tweede seizoen komt van Knokke Off. De reeks eindigde natuurlijk met een afgerond verhaal. Ondanks dat Dingie, VRT en Netflix nog geen officiële uitspraken hebben gedaan over de toekomst van de serie, zou het niet als een verassing komen als de serie wordt verlengd. De reeks is in België razend populair. Het eerste seizoen is in België al sinds mei 2023 te bekijken en sinds juli 2023 staat de serie ook op Netflix. Komt er een seizoen 2?

Als het aan Pommelien Thijs (Louise in de serie) ligt, mag dat in ieder geval zeker gebeuren. Ze zei in gesprek met RTL Boulevard:

“Ik had nooit verwacht dat het zo zou aanslaan. Je probeert geen verwachtingen te hebben, maar dit ontstijgt alles. Ik hoop enorm dat er een tweede seizoen komt.”

Ini Massez, die de rol van Angelique speelt, zei in een eerder interview met Het Laatste Nieuws:

“Wij zouden dat heel fijn vinden. Maar wij weten daar echt nog niets van. En waarschijnlijk als ik het zou weten, zou ik het niet mogen zeggen. Maar ik weet het echt nog niet. Ik denk dat er ideeën en plannen genoeg zijn. En wij hopen dat allemaal. Dat zou heel fijn zijn.”

Gezien de populariteit van de Vlaamse serie, lijkt een tweede seizoen zeer waarschijnlijk. Netflix en VRT hebben Knokke Off echter nog niet verlengd met een vervolg. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Knokke Off seizoen 2

Knokke Off volgt twintigers Louise (Pommelien Thijs) en Alexander (Willem De Schryver), die samen met hun vrienden een schijnbaar onbezonnen zomer beleven in het weelderige Knokke. Door de enorm hoge verwachtingen van hun ouders dreigen ze echter zichzelf te verliezen in luxe en feesten en gaan ze wanhopig op zoek naar vriendschap en liefde. Hun wereld wordt daarbij ook nog eens verstoord door de komst van Daan (Eliyha Altena) en zijn moeder Melissa (Anna Drijver).

De cast bestaat uit namen als Pommelien Thijs, Willem De Schryver, Eliyha Altena, Manouk Pluis, Anna Drijver, Ini Massez, Geert Van Rampelberg, Ruth Becquart, Jasmine Sendar, Gène Bervoets, Ayana Doucouré, Kes Bakker, Emma Moortgat, Pieter Genard, Jef Hellemans, Felicia Van Remoortel.

De dramaserie is een gezamenlijke productie van Dingie, VRT en Netflix, in samenwerking met Dutch FilmWorks. De serie werd geschreven door onder meer Luk Wyns (Crimi clowns) en Nele Vandael (Zie mij graag).

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: