Netflix kondigt Knokke Off seizoen 2 aan

Het is officieel: Knokke off krijgt een seizoen 2. De Netflix-serie was niet alleen een groot succes in Vlaanderen en Nederland, maar ook internationaal volgden kijkers massaal het meeslepende verhaal van Louise, Daan en Alex. De opnames voor het tweede seizoen staan gepland voor de zomer van 2024.

Het tweede seizoen van Knokke Off gaat verder na de dramatische gebeurtenissen van het vorige seizoen, waarbij we Louise, Daan en Alex volgen in hun zoektocht naar liefde en erkenning. Kiest de knappe, rijke Louise voor de sympathieke Daan, voor de flamboyante miljonairszoon Alex, of toch voor zichzelf?  Ontsnappen de jongeren uit de wereld van verderf waarin ze zijn opgegroeid?  En komen hun meedogenloze ouders nog steeds overal mee weg wanneer de grootmoeder van Alex orde op zaken komt stellen?

Knokke Off seizoen 2

Knokke Off volgt twintigers Louise (Pommelien Thijs) en Alexander (Willem De Schryver), die samen met hun vrienden een schijnbaar onbezonnen zomer beleven in het weelderige Knokke. Door de enorm hoge verwachtingen van hun ouders dreigen ze echter zichzelf te verliezen in luxe en feesten en gaan ze wanhopig op zoek naar vriendschap en liefde. Hun wereld wordt daarbij ook nog eens verstoord door de komst van Daan (Eliyha Altena) en zijn moeder Melissa (Anna Drijver).

In het tweede seizoen schittert opnieuw een Vlaams-Nederlandse topcast met in de hoofdrollen Pommelien Thijs, Willem De Schryver, Eliyha Altena, Ruth Becquart, Ini Massez, Pieter Genard, Anna Drijver, Jasmine Sendar, Geert Van Rampelberg en Emma Moorgat. Nieuwe castleden worden later bekendgemaakt.

De serie is bedacht door Anthony Van Biervliet, geschreven door Luk Wyns en geregisseerd door Laura Van Haecke. Knokke off is een productie van Dingie voor VRT en Netflix in samenwerking met Dutch FilmWorks en met de steun van de Stad Knokke-Heist en de Tax Shelter maatregel van de Federale Overheid.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...