Babette van Veen rol in oorlogsspektakel 40-45 De Musical

Babette van Veen keert terug op het toneel, in het oorlogsspektakel 40-45 De Musical. Ze stond 14 jaar geleden voor het laatst in de grote musical Dirty Dancing. Een spannende, maar vooral belangrijke stap, zegt de actrice.

Van Veen zal vier keer per week spelen in het stuk. Hoe ze dat gaat combineren met haar rol als Linda Dekker in Goede Tijden, Slechte Tijden, is nog even afwachten.

De musical 40-45 krijgt een sterrencast. Nadat eerder bekend is geworden dat Soy Kroon, Dorian Bindels, Gaia Aikman en Niniane Everaert de hoofdrollen vertolken, is producent Studio 100 verheugd te melden dat naast Babette van Veen ook Renée Fokker en Kees Boot in deze iconische productie te zien zullen zijn.Babette van Veen in 40 – 45 de musical

De Tweede Wereldoorlog betekent voor ons land een zwarte bladzijde in de geschiedenis en heeft op een ingrijpende manier zijn stempel gedrukt op onze samenleving. Het is een tragedie die nooit vergeten mag worden. Vanaf september 2024 brengt Studio 100 hierover een spectaculaire en intense voorstelling. Deze productie wordt gerealiseerd met steun van Joop van den Ende.

De voorstelling bestaat uit spectaculaire scènes met heel wat special effects. Het publiek zal geraakt worden met muziek en pakkende beelden die hen naar de keel zullen grijpen. 40-45 gebruikt een bijzonder technisch concept met rijdende tribunes en geluid via individuele koptelefoons. Dit zorgt ervoor dat het publiek op een unieke manier meegezogen zal worden in het verhaal. Om dit grootse concept te kunnen huisvesten wordt de locatie in de Midden Nederland Hallen in Barneveld helemaal passend gemaakt voor de voorstelling. Op alle vlakken zal 40-45, de musical een uitzonderlijke productie worden.

Cast 40-45 de musical

Soy Kroon en Dorian Bindels zullen in de huid kruipen van de broers Dirk en Louis Zegers. Daarnaast zien we ook Gaia Aikman en Niniane Everaert als de vriendinnen Leah Liebmann en Marie de Jong. Daarnaast zijn er rollen voor Babette van Veen, Renée Fokker en Kees Boot.

Wanneer is 40-45 de musical te zien?

Vanaf september 2024 zal 40-45, de musical in Nederland te zien zijn, in de Midden Nederland Hallen (Barneveld). Eerder was deze musical in Vlaanderen te zien en werd de succesvolste musical ooit in België. Het was Joop van den Ende die producent Gert Verhulst overtuigde om deze voorstelling ook in ons land te spelen.

Voor meer informatie en tickets kijk je hier!

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...