Wanneer verschijnt Manifest seizoen 4 deel 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Manifest seizoen 4 deel 2 op Netflix? Het eerste deel van het afsluitende seizoen verscheen in november 2022 op de streamer en fans vragen zich nu af wanneer ze de laatste 10 afleveringen kunnen verwachten.

Netflix heeft nog geenexacte datum aangekondigd voor Manifest seizoen 4 deel 2. De opnames voor de laatste tien afleveringen zijn al afgelopen, wat betekent dat het laatste deel nog binnen een jaar zal verschijnen. Er wordt al een tijdje gesproken over het idee dat de releasedatum zal worden gepland rond de data in het universum van Manifest. De eerste helft van het seizoen arriveerde op 4 november (de datum waarop het vliegtuig teruggekeerd in 2018), en daarom vermoeden sommigen dat Netflix de tweede reeks afleveringen al op 7 april zal uitbrengen (de dag dat vlucht 828 in 2013 verdween). Maar voor nu blijft het nog even onbekend. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Manifest seizoen 4 deel 2 op Netflix

Montego Air vlucht 828 is veilig geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Zowel de passagiers als de bemanningsleden zijn opgelucht wanneer ze de grond weer raken. Tijdens de paar uur die zij in de lucht hebben doorgebracht, is de rest van de wereld vijf jaar verder gekomen. Vrienden, geliefden en familieleden die de hoop hadden opgegeven en verder gingen met hun leven, worden nu geconfronteerd met het feit dat iedereen van vlucht 828 het vermeende ongeval overleefd heeft. De inzittenden van de vlucht krijgen een tweede kans, maar komen er al snel achter dat dit grote mysterie grote gevolgen heeft. Het lijkt erop dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.

In oktober 2018 bestelde NBC nog meer afleveringen voor het eerste seizoen en verlengde vervolgens de serie voor een tweede seizoen dat werd uitgezonden in 2020, en opnieuw voor een derde in 2021. In juni 2021 werd de serie na drie seizoenen door NBC geannuleerd. De serie werd kort voordat deze werd geannuleerd aan Netflix toegevoegd en stond meteen bovenaan de hitlijsten, waardoor Netflix werd overgehaald om Manifest te verlengen voor een vierde en laatste seizoen bestaande uit twintig afleveringen, waarvan deel één in première ging op 4 november 2022. Het vierde seizoen van Manifest is tevens het laatste seizoen en er zal dus geen seizoen 5 volgen.

Manifest is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Jeff Rake. Robert Zemeckis is uitvoerend producent voor zijn Compari Entertainment met Jack Rapke. Jackie Levine van Compari als co-uitvoerend produceren. Rake staat bekend om het schrijven / uitvoerende produceren van The Mysteries of Laura, het co-creëren van The $treet en Miss Match en het werken aan The Tomorrow People.

De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J. R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Parveen Kaur, Saanvi Bahl, Athena Karkanis, Luna Blaise, Jack Messina, Matt Long.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter