Komt er een The Resident seizoen 7?

Komt er een The Resident seizoen 7? Helaas hebben we slechts nieuws voor fans van de serie. Er komt geen zevende seizoen van de serie.

 

De kijkcijfers van The Resident waren enorm gedaald in het zesde seizoen. Daarnaast had Fox ook problemen met de eigendomsrechten van The Resident. In 2019 zijn Fox en Disney gefuseerd, maar Fox kreeg geen aandeel in de serie. Dit heeft tot veel problemen geleid over de toekomst van de serie.

Co-creator Amy Holden Jones bevestigde eerder aan TVLine dat de finale van seizoen 6 met opzet is geschreven als een geschikte afsluiting van de serie, voor het geval de show niet wordt verlengd. Dat gezegd hebbende, als de serie was teruggekeerd voor seizoen 7, zouden fans de bruiloft van Devon en Leela en de voortzetting van de romance tussen Conrad en Billie hebben gezien, evenals hoe Bell en Kit “omgaan met de mix van [Bell] een patiënt zijn en een dokter’, onthulde Jones destijds.

Jones zei:

“Making this show is the hardest work I’ve done, but it’s also a personal joy and privilege. This cast is the happiest and most unified I’ve seen in all my time in the business. The incredible crew loves coming to work. I will always be proud of all we’ve done and how we’ve done it. If it ends, there will be sorrow, but we rang the bell.”

Het zesde seizoen van The Resident zal binnenkort nog te zien zijn bij FOX Nederland. Namelijk vanaf 6 juni 2023.

The Resident seizoen 7

The Resident gaat over een strenge, briljante dokter, Conrad Hawkins, die een idealistische jonge co-assistent, Devon Pravesh, op zijn eerste dag laat zien wat er zich écht achter de gordijnen van het ziekenhuis afspeelt. Hij laat hem zowel de goede als slechte kanten van de moderne geneeskunde zien. Levens kunnen worden gered of verloren, maar verwachtingen zullen altijd worden verbrijzeld. Devon komt er dan ook achter dat het werken in een ziekenhuis in de werkelijkheid anders is dan hoe hij het zich had voorgesteld. Samen met Conrad en het overige personeel proberen ze er echter het beste van te maken.

De hoofdrollen worden gespeeld door Matt Czuchry, Manish Dayal, Bruce Greenwood, Malcolm-Jamal Warner, Jane Leeves, Morris Chestnut, Jessica Lucas, Anuja Joshi, Tasso Feldman, Jessica Miesel, Conrad Ricamora.

The Resident is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender FOX. Het is gemaakt door Amy Holden Jones, Hayley Schore en Roshan Sethi, en het is gebaseerd op het boek Unaccountable van Marty Makary. De serie ging in première op 21 januari 2018.

The Resident seizoen 6 is vanaf 6 juni 2023 te zien op FOX.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...