Wanneer verschijnt The Crown seizoen 6 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Crown seizoen 6 op Netflix? Sinds november is op Netflix het vijfde seizoen te zien. Voor alle fans die de tien afleveringen al heeft gezien, is de grote vraag: wanneer verschijnt het zesde en tevens laatste seizoen van de serie?

The Crown zou oorspronkelijk maar vijf seizoenen krijgen, maar werd toen toch verlengd met een zesde seizoen omdat de schrijvers meer tijd wilden om het verhaal af te ronden. De opnames van seizoen 6 zijn inmiddels gestart. De opnames van seizoen 6 brengt het verhaal verder in de tijd, met als een van de grote scènes een belangrijke ontmoeting tussen prins William en Kate Middleton in 2002 tijdens een studentenmodeshow.

Netflix heeft nog geen officiële releasedatum aangekondigd voor The Crown seizoen 6. Toch kunnen we al een voorzichtige voorspelling doen. De verwachting is dat het slotseizoen ergens in november 2023 op Netflix zal verschijnen. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

The Crown seizoen 6

Geïnspireerd door het bekroonde toneelstuk The Audience, vertelt The Crown het verhaal van het decennialange bewind van koningin Elizabeth II terwijl ze worstelt met het vinden van de juiste balans tussen haar privé- en openbare leven. De serie richt zich vooral op de persoonlijke intriges, romances en politieke rivaliteit die afspelen achter de schermen van de belangrijke gebeurtenissen die de tweede helft van de 20e eeuw verder vormden. The Crown is een op waargebeurde feiten gebaseerde fictieve dramaserie over het leven van koningin Elizabeth II en over de politieke en persoonlijke gebeurtenissen die haar bewind hebben gevormd.

Voor elk van de twee seizoenen opvolgende seizoenen vervullen nieuwe acteurs de rollen om het verouderingsproces in de afgebeelde tijdsperioden weer te geven. De cast van The Crown seizoen 6 bestaat uit Imelda Staunton als koningin Elizabeth II, Lesley Manville als prinses Margaret, Jonathan Pryce als prins Philip, Elizabeth Debicki als prinses Diana, Dominic West als prins Charles.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: