Trailer voor Apple TV Plus serie The Buccaneers

The Buccaneers trailer toont het Apple TV Plus serie geïnspireerd op de gelijknamige onvoltooide laatste roman van auteur Edith Wharton, winnaar van de Pulitzerprijs. Bekijk hieronder de trailer van The Buccaneers.

The Buccaneers

Meisjes met geld, mannen met macht. Nieuw geld, oude geheimen. Een groep vrolijke jonge Amerikaanse meisjes explodeert in het strak gecorseteerde Londense seizoen van de jaren 1870, en vormt het startschot voor een Anglo-Amerikaanse cultuurclash terwijl het land van de stijve bovenlip wordt geïnfiltreerd door een verfrissende veronachtzaming van eeuwenlange traditie. Ze zijn gestuurd om echtgenoten en titels veilig te stellen, maar het hart van de zeerovers is op veel meer gericht dan dat, en ‘ja’ zeggen is nog maar het begin. . .

The Buccaneers debuteert op Apple TV+ met de eerste drie afleveringen op woensdag 8 november 2023. Vervolgens wordt er elke woensdag overgeschakeld naar een release van één aflevering per week tot en met de finale op 13 december.

In de serie zijn er rollen voor Kristine Frøseth als Nan St. George, Alisha Boe als Conchita Closson, Josie Totah als Mabel Elmsworth, Aubri Ibrag als Lizzy Elmsworth, Imogen Waterhouse als Jinny St. George en Mia Threapleton als Honoria Marable.

SAG Award-winnaar Christina Hendricks schittert als Mrs. St. George naast een ensemblecast met onder meer Josh Dylan als Lord Richard Marable, Guy Remmers als Theo, Duke of Tintagel, Matthew Broome als Guy Thwarte en Barney Fishwick als Lord James Seadown.

The Buccaneers is geschreven door de maker van de serie Katherine Jakeways en geregisseerd door BAFTA Award-winnaar Susanna White, die naast de BAFTA Award-genomineerde Beth Willis ook als uitvoerende producenten fungeert. De serie wordt geproduceerd voor Apple TV+ door The Forge Entertainment.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...