Wanneer verschijnt Tom Clancy’s Jack Ryan seizoen 4 op Prime Video?

Amazon Studios heeft de officiële poster uitgebracht voor Tom Clancy’s Jack Ryan seizoen 4, met John Krasinski in zijn laatste missie als titulair CIA-analist. De serie keert op 30 juni 2023 terug op Prime Video, met elke vrijdag twee nieuwe afleveringen in de aanloop naar de epische seriefinale op 14 juli.

Jack Ryan seizoen 4

Jack Ryan seizoen 4

In seizoen 4 is Jack Ryan op zijn gevaarlijkste missie tot nu toe: het opnemen tegen een zowel buitenlandse als binnenlandse vijand. Als de nieuwe waarnemend adjunct-directeur van de CIA heeft Jack Ryan de taak om interne corruptie aan het licht te brengen en daarbij een reeks verdachte black ops aan het licht te brengen die de kwetsbaarheid van het land zouden kunnen blootleggen. Terwijl Jack en het team onderzoeken hoe diep de corruptie zit, ontdekt hij een veel ergere realiteit: de samensmelting van een drugskartel met een terroristische organisatie. Uiteindelijk onthult het een samenzwering veel dichter bij huis.

Jack Ryan is een internationale voortvluchtige, die tegen de klok racet om een wereldwijde catastrofe te voorkomen in de nieuwste trailer voor het komende derde seizoen van Tom Clancy’s Jack Ryan. In de serie speelt John Krasinski de titelrol. De serie heeft verder rollen voor Wendell Pierce als James Greer, Michael Kelly als Mike November, Betty Gabriel als CIA waarnemend directeur Elizabeth Wright en Abbie Cornish als Cathy Mueller. Seizoen 4 introduceert ook Michael Peña als Domingo Chavez en Louis Ozawa als Chao Fah.

Tom Clancy’s Jack Ryan is een productie tussen Paramount Television en Skydance Television. Het is uitvoerend geproduceerd door Krasinski, Andrew Form, Allyson Seeger, Vaun Wilmott, Brad Fuller en Michael Bay naast Clancy, Skydance’s David Ellison en Dana Goldberg, Marcy Ross, Mace Neufeld en Carlton Cuse.

Tom Clancy’s Jack Ryan seizoen 4 is vanaf 30 juni 2023 te zien op Prime Video.

Afbeelding via Prime Video 

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...